Toysdaily 玩具日報

[新品消息] FLAME TOYS 合機巧《POWER RANGERS / 恐龍戰隊》Dino Megazord 大獸神

Vince 發表於 20-1-2021 03:47 PM
但 2020 有 DX 超合金魂 V型。唔係好「白果」 ja。
黎緊又有 高迪安 同 無敵3x1 ...
各自各精彩 la。 ...

嗯,2020年的確可以計埋隻dx...

高迪安?未出已經輸晒。係,我訂左,我會買,我衰仔!
至於隻三一go,嗯.......唉.......呀.......哦..........

我都會諒解佢要遷就三重變形,外型會有所取捨。
不過我真係要睇大貨點先,呢隻我冇感情佢冇外型,如果出o黎結構鬆鬆散散,為儲系列帶返屋企,盞自己勞氣~~
呢隻個造型有一貫鉄機巧嘅肌肉感, 幾得喎
風雷模型版《POWER RANGERS / 恐龍戰隊》Dino Megazord 大獸神 設計圖 發布

Vince 發表於 1-4-2021 12:25 PM
風雷模型版《POWER RANGERS / 恐龍戰隊》Dino Megazord 大獸神 設計圖 發布

呢個設計靚好多
garykuga 發表於 1-4-2021 09:21 PM
呢個設計靚好多

对呀!國内玩具產品日趨高技術和質優和價錢更相宜,玩家可以有更多選擇。

不用比日本仔焗住搶錢!!!
G-man 發表於 2-4-2021 01:24 PM
对呀!國内玩具產品日趨高技術和質優和價錢更相宜,玩家可以有更多選擇。

不用比日本仔焗住搶錢!!! ...

「玩玩具就玩玩具啦
係要扯上國內國外」
你點設計咪又係「日本仔」嘅恐龍戰隊大獸神
HoTin 發表於 5-4-2021 01:44 PM
「玩玩具就玩玩具啦
係要扯上國內國外」
你點設計咪又係「日本仔」嘅恐龍戰隊大獸神 ...

我偷日本仔/山寨人哋設計,佢哋一個崩都收唔到,我偉大嘅__國就有大量嘅收入,__華民族嘅偉大復興就靠呢味喇(好似係,除非唔係)
HoTin 發表於 5-4-2021 01:44 PM
「玩玩具就玩玩具啦
係要扯上國內國外」
你點設計咪又係「日本仔」嘅恐龍戰隊大獸神 ...

呢個人肯定係大陸落黎, 講兩句唔埋就大陸冇得頂:p
keroro-1972 發表於 5-4-2021 02:04 PM
呢個人肯定係大陸落黎, 講兩句唔埋就大陸冇得頂

咁你當然係非我族裔的蘿蔔頭仔,逢係蘿蔔頭國出品垃圾都話i chi ban!!!
lagann 發表於 5-4-2021 02:02 PM
我偷日本仔/山寨人哋設計,佢哋一個崩都收唔到,我偉大嘅__國就有大量嘅收入,__華民族嘅偉大復興就靠呢 ...

蘿蔔頭玩具越出越垃圾搶錢,你都一定係話正!!!

咁盲崇你尾爹國的跟班蘿蔔頭國,就拿用BN0入籍一世做蘿蔔頭仔,不要返來我們中國廣東省宝安縣深圳巿香港特區!!!
G-man 發表於 2-4-2021 01:24 PM

不用比日本仔焗住搶錢!!! ...

風雷係中國版子,Flame toys 係香港版子,hasbro係美國版子,大獸神係日本設計,我懷疑哩次出品係涉嫌勾結外國勢力,勸你都係唔好胡亂支持我國商品,並唔係每個中國品牌都係愛黨愛國,除非你就係d打住愛國旗號,實情係幫洋人外族賺錢既賣國賊。
G-man 發表於 6-4-2021 08:07 PM
蘿蔔頭玩具越出越垃圾搶錢,你都一定係話正!!!

咁盲崇你尾爹國的跟班蘿蔔頭國,就拿用BN0入籍一世做蘿蔔 ...

ching,我覺得你講嘢非常有道理,令我自比愧不如,強烈要求壇主加開中國機械人區/中式英雄區等等。Btw,可唔可以換咗個頭像先,好出戲
ACG2021 將會有試版展示

又係呢位愛國G-Man!呢度講玩具!你愛唔愛國無人有興趣!可以講番玩具嗎?

G3X
一早唔理依條友,由佢自己愛夠國  發表於 15-7-2021 05:32 PM
同原設定圖有好大分別喎,呢個係第一稿?