Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] CCSTOYS 真三一萬能俠1號

終於收到第二次發貨,上色及關節都正常冇乜sad位,千值隻真膠紅三一可以入土為安嘞
wwwkcc 發表於 7-5-2022 07:17 PM
終於收到第二次發貨,上色及關節都正常冇乜sad位,千值隻真膠紅三一可以入土為安嘞

師兄你意思係你入第二隻? 或你訂的是這第二批貨?

p.s.  想知和第一批有無分別。
ToyKnife 發表於 7-5-2022 11:14 PM
師兄你意思係你入第二隻? 或你訂的是這第二批貨?

p.s.  想知和第一批有無分別。 ...

我係訂第二批貨

千值個隻可以噴金屬紅,做番當年原本展覽個隻色。

送咗俾個模型友等佢自己搞~  發表於 9-5-2022 05:43 AM

師兄您的第二批CCSTOYS真三一紅色有上漆嗎??
我的第一批真三一紅色部分都是成型色
看起來和千值練一樣膠
segapso777 發表於 8-5-2022 08:06 PM
師兄您的第二批CCSTOYS真三一紅色有上漆嗎??
我的第一批真三一紅色部分都是成型色
看起來和千值練一樣膠 ...

顏色應該同師兄一樣,但比起千值我覺ccs靚好多喎
我個隻ccstoys 真三一都未收到貨,仲要等通知,玩住隻跳樓Getter Arc先。
等極都未派 我都摷返隻天元出黎撚下
買個陣玩左陣就pack返入盒 今日開黎玩左肩已經不舉
雖然有2段關節影響唔大 但都係好不爽
cheang666 發表於 10-5-2022 07:01 PM
等極都未派 我都摷返隻天元出黎撚下
買個陣玩左陣就pack返入盒 今日開黎玩左肩已經不舉
雖然有2段 ...

不舉?點樣不舉法?
馬仔 發表於 11-5-2022 08:23 PM
不舉?點樣不舉法?

隻天元肩同手有2段關節 一個肩位連接body 一個肩連接上臂
我隻左手肩連接body個位軟曬
正常用盡2段隻手可以高過平舉90度 而家得返80度左右
擺pose影響唔大 但無乜點玩過都咁易鬆就.......
有冇人都米青訂第2批,但冇晒消息,但又見周街貨

之前話6月,但聽說要7月  發表於 29-6-2022 10:23 AM
jeffyen83 發表於 28-6-2022 02:15 PM

你見到那裡有?
之前後翼一邊不舉已free 收補件

jeffyen83 發表於 28-6-2022 02:15 PM

我只知有一批在貨倉整濕了,所以要重身訂過D新盒才出貨,訂貨店舖有比圖我看。
nela 發表於 28-6-2022 03:29 PM
之前後翼一邊不舉已free 收補件

恭喜晒恭喜晒咁成隻靚晒啦