Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Good Smile THE合体「勇者傳說」

mpp025 發表於 23-6-2022 10:17 PM
同我都唔明, 點解唔襯人哋未攞貨嗰啲,唔直接收回廠修正,要購買了的顧客聯絡生產商, 咁樣欄一欄人,  ...

回收番d貨佢要俾運費同倉租,落曬鋪頭就唔駛理呢筆數,不過就輸左聲譽,所以第一隻出既產品通常都唔好定,睇現貨先出手, 無經驗經常中蕉。

照睇呢單野出廠前已經知,但唔太大影響把玩就照出左街先,之後先想辦法執惦佢。但我估唔到佢而定話未有方案解決,聽落去分分鐘有排攪.............
mpp025 發表於 23-6-2022 10:07 PM
我本來打算買現貨,但而家見噤麻煩,所以冇買到,同第時就算佢修正咗,都唔知會唔會俾人渗啲未修正版出嚟 ...

應該好似之前Gridman咁,就算買左第一版,拎單同對盒面個code就可以send mail去換。問題係今次成架火車有問題,好笑今鋪真係甘。
waiwaiwai326 發表於 24-6-2022 12:04 AM
昨天send了email, 回覆是"尚未決定對應方式, 未有修正補件, 等公佈後再申請", 所以這刻不需send email, 因 ...

唉,咁有排先換得...
向購入本商品的顧客寄送特快車鬥士(說明書編號:3)的修正零件交換。

交換係咪即係到時要寄翻件問題件比佢地??
Vince 發表於 1-7-2022 05:41 PM
The合体 傳說勇者 泰丹X 換件處理方式發布

已申請換件。可以換到2024年‧‧‧希望別那麼慢
郵遞區號係咪852 ??
yugi 發表於 1-7-2022 07:22 PM

呢個 section 無打星星,所以唔一定要填
AYJ 發表於 1-7-2022 08:05 PM
呢個 section 無打星星,所以唔一定要填

thx, 已提交.....
購買(或需要的補件)數量 ※無法提供購買數量以上的補件數。 <- 大家填一件定兩件?因爲佢又無講清楚一件係包"①腿根部卡入接頭左右可動角度歪斜 + ②特快車鬥士(新幹線)窗戶部分零件組裝錯誤", 定分開 ① 同 ② 咁計.
AYJ 發表於 1-7-2022 08:15 PM
購買(或需要的補件)數量 ※無法提供購買數量以上的補件數。

應該一盒就一,成架火車都補
yugi 發表於 1-7-2022 07:22 PM

香港冇郵政編碼,如果一定要入數字,可以入“0”。+852係香港電話國際區號。
Vince 發表於 1-7-2022 05:41 PM
The合体 傳說勇者 泰丹X 換件處理方式發布

似乎真係完全唔當心口個鏡像地球是錯的,沒有打算更換,宣傳圖係正常的真,實物就左右對調

redfish 發表於 4-7-2022 02:17 PM
似乎真係完全唔當心口個鏡像地球是錯的,沒有打算更換,宣傳圖係正常的真,實物就左右對調

我都有買,呢個算小問題. 其實卡通好似只見到淺藍色.呢個話唔定係鏡之世界!睇真D, 其實佢無咗個澳洲!