Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] RG 1/144 RX-93-ν2 Hi-ν GUNDAM 及限定專用米加火箭炮 / 特效件

Amuro0093 發表於 23-9-2021 07:21 AM
仲係唔係會另出HWS? 因為Nu HWS 套件裝位唔啱位⋯又會唔會另出飛翅特效版?
...

機會好大, 砌左發覺有D位應該係預左裝HWS PARTS.
無可能唔出 HWS VER.
炒到貴過MG KA版, 我寧願買MG囉
THE GUNDAM BASE 限定
RG 1/144 Hi-ν GUNDAM [Titanium Finish]
価格:9,900円(税込 10%)
発売日:2022年01月22日
https://www.gundam-base.net/products/details.php?detail=5049

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有什麼分別?

例如白色變左珍珠白意思
哎,金屬色版都快出,再版都冇影,Bandai 真係。。。。
出泰金版已經成為Gundam Base 嘅指定動作
接近10000日圓既 rg...........
每次一用上titanium finish,個價就……
同一個模,條生產線得閑出泰金,都唔生產普通版,正 PK
下 ... 再版左幾次 ... 街都返左幾次貨 ... 上個月先入手 ...
Nick然 發表於 13-1-2022 03:03 PM
下 ... 再版左幾次 ... 街都返左幾次貨 ... 上個月先入手 ...

Thank You 師兄
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出
THE GUNDAM BASE 限定
RG 1/144 Hi-ν GUNDAM [Titanium Finish]

本帖子中包含更多資源

x
Titanium Finish 發售延期

本帖子中包含更多資源

x