Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] RG 1/144 RX-93-ν2 Hi-ν GUNDAM 及限定專用米加火箭炮 / 特效件

通販你荒會絕版咩!最緊要唔好爭住買,個價自然會回落!
may20 發表於 28-4-2021 07:49 PM

只怕到時又會好似隻自護咁, 到而家都唔多見有正價既貨 ...
stevechu55 發表於 29-4-2021 09:10 AM
只怕到時又會好似隻自護咁, 到而家都唔多見有正價既貨 ...

我都會等幾個月,zeong 唔會絶版
又唔係PB,買遲D囉
兌返都係3舊多D,可以炒得幾貴丫
上次隻nu同impulse gundam幾好砌,有d期待
今次HI Nu造型同面相都好正。個人覺得之前RG Nu面造細咗,所以一直都無買。今次可以買。
may20 發表於 28-4-2021 07:49 PM

我反而覺得魂限無絕版。D魂限模型再版速度真係嚇死你。
PGU 透明外殼未出貨已經二次受注。
RG Eva初號機夜戰版又係。
Wing 果幾隻死仔再版4次都有。反而通販又唔覺有再版。

RG 特擊自由光翼,初版成十年都有,近期咪又再版。
有冇鄭和高達。。。。。:shy:
sbyk 發表於 30-4-2021 08:57 AM
我反而覺得魂限無絕版。D魂限模型再版速度真係嚇死你。
PGU 透明外殼未出貨已經二次受注。
RG Eva初號機 ...

咁唔知隻 Nu Gundam 有飛翔砲飛出黎,有架個隻幾時再版呢??

果時無買到...

有些後悔...
wkhken 發表於 30-4-2021 07:56 AM
今次HI Nu造型同面相都好正。個人覺得之前RG Nu面造細咗,所以一直都無買。今次可以買。 ...

同意樓上師兄所講之前RG Nu面造得唔好,身型也太修長,我都無買,今次Hi Nu各方面都唔錯。
Lau 發表於 30-4-2021 10:34 AM
咁唔知隻 Nu Gundam 有飛翔砲飛出黎,有架個隻幾時再版呢??

果時無買到...

邊隻?Rg?mg?

RG ,Nu Gundam Fin Funnel Effect Set!!

大約年幾前...

圖片:
https://order.mandarake.co.jp/order/detailPage/item?itemCode=1158943330&lang=zh
Lau 發表於 30-4-2021 01:52 PM
RG ,Nu Gundam Fin Funnel Effect Set!!

大約年幾前...

嗰一隻係限量生產,絕對唔會再販
Lau 發表於 30-4-2021 10:34 AM

果時無買到...

不過嗰一盒裏面所有零件都唔係exclusive ,想要特效件其實可以單買,呢一set nu gundam除封面外,其實吸引力不大
孤仔開訂@(@
已訂