Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2月 魂限 ROBOT魂<SIDE MASHIN> 龍星丸 30周年特別紀念版

BBGWorld 發表於 20-2-2021 11:54 PM
今天見精x有現貨,價錢比我係某間訂還平不少, 早之買現貨。

我唔知你邊間訂, 但我啱啱搵精X同一樓個FB, 精X現貨價同一樓個訂價一樣
一樓有幾次都計返平.

拎貨時我仲話佢收少咗錢, 因為張單寫個尾數比佢實收尾數貴幾十蚊
月份都有開行版龍星丸訂而個價和現在現貨一樣, 但就無開合體達行版訂
fktuen 發表於 21-2-2021 11:33 AM
一樓有幾次都計返平.

拎貨時我仲話佢收少咗錢, 因為張單寫個尾數比佢實收尾數貴幾十蚊 ...

你呢種情況通常係同版本貨現貨平咗先會平過訂價比你,例如行貨訂貴過現貨,但如果訂果陣寫明係日版果啲,行版賣乜價都好都未必會減比你
k_dash 發表於 21-2-2021 11:44 AM
你呢種情況通常係同版本貨現貨平咗先會平過訂價比你,例如行貨訂貴過現貨,但如果訂果陣寫明係日版果啲, ...

行版魂限訂價平點的話佢都會調整日版個訂價的
yugi 發表於 21-2-2021 11:56 AM
行版魂限訂價平點的話佢都會調整日版個訂價的

的確有呢個情況,例如SHF龍珠超希特,姑仔最初訂價為51x,之後蒸粉又開訂,訂價為49x,姑仔就將個訂價下調,响呢個情況下,姑仔係會平番個差額俾之前訂貴咗的客人,小弟試過好多次都係咁!
Next 黏土版魂限龍神丸
老實人 發表於 21-2-2021 03:05 PM
Next 黏土版魂限龍神丸

係喎! 先前好似有灰模! :handshake:
合體達精X及月份個訂價剛剛改左應該就係行版價, 但都要9魚尾
入左,呢隻成7魚,一攞上手個重量感就覺得原來聖衣神話都幾抵玩