Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2月 魂限 ROBOT魂<SIDE MASHIN> 龍星丸 30周年特別紀念版

應該會係第一隻入手既魔神product
係怕玩變形會否整花個電鍍
chlycab 發表於 13-9-2020 03:50 PM
應該會係第一隻入手既魔神product
係怕玩變形會否整花個電鍍

變形時要好小心好小心 law ...
如果要黎玩,我覺得買返普通版會玩得爽好多 law
:36:
Vince 發表於 13-9-2020 05:50 PM
變形時要好小心好小心 law ...
如果要黎玩,我覺得買返普通版會玩得爽好多 law
...

咁都係齋企唔玩變形:(
睇嚟可以期待一下真魔神龍神丸~
等呢隻野等到望穿秋水呀,千值隻邪虎無曬聲氣,隻模型鋼衣邪虎都就岀了

之前創界山版龍神丸同龍王丸又出左隻電鍍加龍紋版叫咩金龍鱗姿態 仲要係電鍍版出左唔係好耐又出過.....好驚呢隻又係咁
不過呢到好似無咩人提果隻咩金龍鱗姿態版?

其實個隻 新星邪虎丸(白色),我覺得Bandai值得要出一隻,無論是 Robot /NX,點都會入返隻支持下。
應該是魔神英雄傳2 出場的。

小時候,只砌個隻SD 模型個款 新星邪虎丸(白色) 仲可以便戰機,只是砌完後太細隻,已經冇左。
炎龍騎士 發表於 14-9-2020 10:49 PM
之前創界山版龍神丸同龍王丸又出左隻電鍍加龍紋版叫咩金龍鱗姿態 仲要係電鍍版出左唔係好耐又出過.....好驚 ...

中國魂限定…其他國家都無。你唔講我都唔知有D咁既野。隻野好似係將賣剩蔗加D金色水貼再賣過咁。搞到不倫不類,見到都唔想買。
睇黎貌似龍星響日本外國家係普通通販式魂限。
魂 NATIONS TOKYO 展出

剛剛派左行貨, 原來好似SHF龍珠咁, 日本出魂SHOP, 海外出大貨, 難怪港魂冇開訂
唔知6月隻合体達是否都係咁?
redfish 發表於 19-2-2021 03:36 PM
剛剛派左行貨, 原來好似SHF龍珠咁, 日本出魂SHOP, 海外出大貨, 難怪港魂冇開訂
唔似6月隻合体達是否都係咁? ...

多數係,咁即係話日魂會多咗個啡盒,又被有心人多個藉口:blame:
搞錯啊!頂俾日魂玩死!合體達即刻取消訂單!
今天見精x有現貨,價錢比我係某間訂還平不少, 早之買現貨。
k_dash 發表於 19-2-2021 07:36 PM
多數係,咁即係話日魂會多咗個啡盒,又被有心人多個藉口

真係無諗過魂限貨可以咁樣賣法,其實會唔會係經魂SHOP訂購的數量太少先有呢種安排?因為即使係魂限貨,都係要生產到某個數量先有錢賺。B社先留貨比訂客,多出來果D就响海外當大貨咁賣?
其實小弟仲未訂合體達,咁睇來可以搏一搏,到時先至衝現貨了!