Toysdaily 玩具日報

查看: 22523|回復: 47

[新品消息] 食玩 魔神英雄傳 魔神物語 (MASHIN-SAGA) 02

『魔神英雄伝ワタル』のコレクションフィギュアシリーズ、「魔神英雄伝ワタル 魔神物語(MASHIN-SAGA)01」が発売中です!
発売を記念し、第2弾にラインナップされる魔神のシルエットを1体公開します。あの魔神が登場・・・!?

https://twitter.com/candytoy_c/status/1288036506905358337

黑龍角?..........又好似唔似

已入第一SET, SIZE和以前套扭蛋一樣, 但可動差很多
平時食玩,d幼細件通常都有張紙卡包住
呢set乜保護都無,就咁一包塞入盒
買4盒有兩隻個頭都斷左角
以為自己買錯戰損版:53:

Looks a little bit like it. :D
希望大隻D,有霸氣D
如果黑龍角可以出到出到合體就好啦!
S.T.A.R.S 發表於 5-8-2020 09:42 PM
如果黑龍角可以出到出到合體就好啦!

不過邪虎和龍王丸都無拆件變形,。。。。
想請教各位師兄, 新舊扭蛋大細係咪唔一樣?{:1_375:}
我買咗龍王丸, 但搵唔返舊那套出來對比.....:die:

龍王丸感覺好細隻
fktuen 發表於 6-8-2020 12:07 PM
想請教各位師兄, 新舊扭蛋大細係咪唔一樣?
我買咗龍王丸, 但搵唔返舊那套出來對比.....

高度差唔多一樣
yugi 發表於 6-8-2020 02:07 PM
高度差唔多一樣

thx bro~ {:1_235:}
文字情報:
魔神英雄伝ワタル MASHIN-SAGA(魔神物語) 02
ワタルの首/腕可動のコンバージ的食玩シリーズ第2弾!
「龍神丸」「新星龍神丸」「黒龍角」「邪戦角」の4種類!
呢set2隻魔界魔神正wow
問佢個盒個size黑龍角會點
yugi 發表於 28-7-2020 05:29 PM
黑龍角?..........又好似唔似

已入第一SET, SIZE和以前套扭蛋一樣, 但可動差很多 ...

同意
可動差好多
以前set扭蛋好有誠意
fktuen 發表於 6-8-2020 12:07 PM
想請教各位師兄, 新舊扭蛋大細係咪唔一樣?
我買咗龍王丸, 但搵唔返舊那套出來對比.....

新舊對比