Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具介紹] 超合金魂GX-39 天威勇士 無敵鐵甲人 BAIKANFU

dick 大大, 你d 相非常之好.  新阿龍放入舊劍龍果幾張幾有趣. :51:

我好期待我會有我果隻....
Wow~~~
Very good.
So nice pics.

Thanks for sharing,
好有心機!!萬分支持!~:77: :77:

聽人家說:

另外提一點,也許很多人都知道了,一段合體(劍龍)的部分,手"先橫舉"就不能再向前彎,會因為羅姆的手關節位置而卡住,二段合體(倍功夫)的狀態,因為剛好橫的直的關節都在一起,就不會有這種情形
真係好想笨大會出阿積,阿洛同占o既合金魂~~~:unhappy:
放完一隻入去再放一隻入去....十足俄羅斯娃娃....
我知這期最HIT係佢....不過唔知佢係乜水...因那時未出世:76:
不過看完大大的圖...真的是不錯...不錯在...可以勾起當年各大大的興奮~
可惜我不是這個年代...:79:
如果翻出其他角色就更正呢:66:
原帖由 mossow 於 6-12-2007 06:42 PM 發表
放完一隻入去再放一隻入去....十足俄羅斯娃娃....
我知這期最HIT係佢....不過唔知佢係乜水...因那時未出世:76:
不過看完大大的圖...真的是不錯...不錯在...可以勾起當年各大大的興奮~
可惜我不是這個年代...:79:

有心唔怕遲,番睇動畫正合時:34:

p.s.功夫漢可否做出單腳半跪的post?
謝謝大大分享:handshake:
想問問各位那裏還可以找到?
真的想買到他,還有大約賣多少錢才是合理?Thank you~ :?
依家貴左啦,等再版啦:79: :79: :79:
點解睇唔到
真是好圖,謝謝分享。這部卡通沒有看過,覺得合體有高迪安的影子。
超合金出得好正!