Toysdaily 玩具日報

[玩具介紹] 超合金魂GX-39 天威勇士 無敵鐵甲人 BAIKANFU

頭像被屏蔽
21年? 我都有點嚇親....

對於香港人來說, 無咁耐..

套野日本係86年播姐...在香港都是90左右

所以對於香港的觀眾來說沒有廿年....係囉, 我肯定記無線做時我不是初中生啦
大大你影得好好!!!!!!!!!!:D
完全中晒毒........................
新旧合金版本比较太感动了,感谢分享:$
D圖真係好正:71:
等左21年 妮句 正:$:$
原帖由 熱狗 於 30-11-2007 06:56 PM 發表
21年? 我都有點嚇親....

對於香港人來說, 無咁耐..

套野日本係86年播姐...在香港都是90左右

所以對於香港的觀眾來說沒有廿年....係囉, 我肯定記無線做時我不是初中生啦

:( 岩岩睇過也虎知識, d人報料係1987年...
:he: 街價而家!!xx最平...
精彩~感動~:$
多謝分享~:)
今日我都入左..
羅上手..真係好感動..同動漫分別不大..
可動性一流..今日仲一次過入埋三冠王..
呢個月真係大出血啦..
十分吸引:handshake:
相片勁吸引,精彩呀 :71:
:71: :71:
:shiny: :71: 好!!
睇相都有D BAD COMMENTS.

1.)紅色機體腳太短.
2.)紅色機體腰又短.
3.) POSE都擺唔到多幾個.
4.) 兩兄妹個頭真係一大一細.

不過而家好似個個接受程度都好高. 無似無乜人覺呢D係問題. 若係以前, 少少飛油都拆天...........今次D SHOP一定開心. 咁多人都捧到天咁高, 去貨一定無問題.:34:
The best poison I ever see.  Lot's good pics.  Thanks for sharing.
頭像被屏蔽
原帖由 亞寶.尼爾 於 30-11-2007 11:49 PM 發表
睇相都有D BAD COMMENTS.

1.)紅色機體腳太短.
2.)紅色機體腰又短.
3.) POSE都擺唔到多幾個.
4.) 兩兄妹個頭真係一大一細.

不過而家好似個個接受程度都好高. 無似無乜人覺呢D係問題. 若係以前, 少少飛油都拆 ...

拍埋舊果隻就覺得都值既:(