Toysdaily 玩具日報

查看: 15926|回復: 47

[個人收藏] 砌左食玩 SUPER MINIPLA 超力電磁俠

訂左 pbhk 的 option parts 未到貨, 未有得影:(

C兄,你覺得質素點?值得入嗎?
roywong816 發表於 5-1-2020 01:25 PM
C兄,你覺得質素點?值得入嗎?

膠質好過超獸, 換件都冇超獸咁多, 貼紙都係, 超獸合体後都無心機再將佢分体, 超力就可以, 合体後同超獸一樣幾實淨, 頭同超獸一樣冇得變, 又係要幫襯埋PBHK至齊件, 值唔值得入就見仁見智。
唔該師兄!
外形 同 可動 方面,暫時我覺得最好係 super minipla {:1_377:}
我也入了

D膠比之前珍寶3進步了⋯⋯剪件部分在夾位內,又唔會白化

魂件仲惗緊訂唔訂⋯⋯我GX50/DX..也得個擺字
會有ActionToy個隻係手比較下嘛?
threeeye914 發表於 5-1-2020 06:37 PM
會有ActionToy個隻係手比較下嘛?

Action toys嗰隻身形一啲都唔靚,可動又唔夠
If the price is about HK200, I think this is a really popular products. But remember, the price is HK4xx and I think it is too expensive !

我都砌咗, 在旺角買埋 option parts ($428+$350=HKD778-)
Bandai 明明出咗咁多年超力, 今時今日竟然靠換件??
咁貴, 真係唔值買! option parts 又係揾笨, 得幾件武器,一套坐架
DX 超力 跌到$2,500- 左右, 抵過呢套食玩 N 倍
hongwohse 發表於 6-1-2020 12:55 AM
我都砌咗, 在旺角買埋 option parts ($428+$350=HKD778-)
Bandai 明明出咗咁多年超力, 今時今日竟然靠換 ...

我剛剛今日精品買,要$488,師兄你邊度買?平咁多
hongwohse 發表於 6-1-2020 12:55 AM
Bandai 明明出咗咁多年超力, 今時今日竟然靠換 ...

加埋限魂個價,睇日本二手網,買到盒二手合金呢。。。
其實個頭做不到非換頭嗎?
成日要超可動,出在FA就不用兼顧變形合體,可能因此仲平。。。又真的會常擺不同姿勢嗎 ?:45:
又登入唔到 發表於 6-1-2020 03:23 AM
加埋限魂個價,睇日本二手網,買到盒二手合金呢。。。
其實個頭做不到非換頭嗎?
成日要超可動,出在FA就 ...

成日要完全變形,又日日分體變形幾次嗎?
唔錯播,本來想買,發覺食玩呢排出得好貴:love:
eddiem249 發表於 6-1-2020 08:31 AM
成日要完全變形,又日日分體變形幾次嗎?

{:1_374:}{:1_377:}