Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 魂限 超合金魂 GX-94 超獸機神 黑翼

黑翼顏色實在太鮮,我都懷疑笨大過兩三年改色出魂限boxset...
夾硬將兩件野合埋一齊,無gz13r,都無所謂,用繩駁埋一齊就得。

唔怪得魂shop仲有得定,無人要。
真心如果佢唔出超獸2.0,呢隻真係好難出手
魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/1032224/

千值練果隻 定 合金魂呢隻 正D ?????
裝唔裝到上第一代的 合金魂超獸?
個色真係正到唔識講{:1_224:}

btw,犯賤,已訂....:70:

就算隻色麻麻, 我都係 B 記 HK 度訂咗 :$
秋葉原展出

Garycharm 發表於 14-7-2020 10:01 AM
個色真係正到唔識講

SENTINEL FINAL DANCOUGA can stand without using support but this one needs three supporters.....
不同年代的設計,硬要配在一起,覺得買不下手!:die:
yeung897 發表於 13-7-2020 08:38 PM
千值練果隻 定 合金魂呢隻 正D ?????

外型上千記果隻正太多了....
genesicgaogaiga 發表於 8-8-2020 02:18 AM
SENTINEL FINAL DANCOUGA can stand without using support but this one needs three supporters.....

mine is Gx-13, not "R", therefore i don't need to worry about that :ice:
以童心的角度, 我覺得配原本支炮最靚, 配呢隻飛翼, 好似只是求祈掛樣嘢在背脊
唔係葡萄, 我真心覺得唔需要亦唔靚

(我始終無乜動力買合金魂超獸, 合體後外型係 OK, 但獨立每隻分開, 有點薯... 如果重新設計, 我會買, 但 R 版, 又唔係咁想買)
貴之餘竟然唔出埋最後一對翼有冇攪錯? ova翼要出已接近冇可能!:blame: