Toysdaily 玩具日報

查看: 136845|回復: 281

[新品消息] 1月 魂限 超合金魂 GX-94 超獸機神 黑翼

哦? 如果千五內都買埋佢喇

不過睇個樣太型, 唔襯GX13喎; 會否乘時出斷空我2.0呢? 然後呢架配新舊都得
等左咁多年終於肯出, 明明打辦都display過偏偏就等食玩出之後先決定出, 好懷疑呢兩個部門其實係咪處於內鬥關係...
以舊版超獸個外形點都應該出新版啦, 依家先黎出黑翼已經太遲亦非常奇怪絕對唔會入!
配合GX-13R造勢{:1_203:}
{:1_208:} 終於可以 幻之合體 !!!!!!!! {:1_208:}
會唔會遲得滯呀 主體出咗十狗幾年先出
實出新版GX13

而家果隻冇留位合體..
合金魂食玩化
食玩合金魂化

BANDAI真強…

一定有新版超獸機神跟尾,俾錢啦!老友!{:1_203:}

O.T.打機械人大戰,超獸機神個段BGM好熱血!!

https://www.youtube.com/watch?v=grpBt1Z4YMY

transformers 發表於 23-12-2019 08:58 PM
實出新版GX13

而家果隻冇留位合體..

GX13R 出左差唔多兩年咁滯啦... {:1_234:}
熱狗OO 發表於 23-12-2019 05:28 PM
哦? 如果千五內都買埋佢喇

不過睇個樣太型, 唔襯GX13喎; 會否乘時出斷空我2.0呢? 然後呢架配新舊都得 ...

GX13R 出左差唔多兩年咁滯啦...
george_5002 發表於 24-12-2019 02:19 PM
GX13R 出左差唔多兩年咁滯啦...

Renewal version只係fine tune or even fine touch,而整個技術/模仲係廿年前。我們所謂新版,大家都會明白係全新技術/模嘅意思。
會唔會係出超獸機神FA...來襯返佢{:1_203:}

其實GX13R背部插部改左, 當時應該已經預備出黑翼

GX-13是背部開洞畀翼插背
http://omochagura.sakura.ne.jp/b ... u/tamadankuga2.html

GX-13R改為象背伸出柱來插翼配件, 所以新版象背會多左兩舊野
https://tamashii.jp/item/12161/