Toysdaily 玩具日報

查看: 6806|回復: 19

新人報到+自家分享

http://hk.myblog.yahoo.com/wasabi_1113

各位大大好..其實我一早知有呢個網..

但因為msn e mail.唔能夠激活帳號~so研究左一d時間..yahoo先得..

順理成章整埋個blog.一次過同大家見面>o<~我都係玩具figure愛好者.

希望日後大家多多照顧~and覆post.or留言都冇所謂.希望可以同大家做到朋友

ps.珍惜自己有過既玩具呀各位>o<

welcome:)

回覆 2# 的文章

halo>o<好開心呀我~日後可以同大家分享~討論呀
我都靜靜地研究左好耐至加入TD:shy:呢度好猛:*(我指有好多猛人同猛料):he:黎TD之前,我一直以為自己戰鬥力好高:!,o黎到TD之後先至知自己原來袛係見集機師駕駛緊殊極兵:(

我要努力!:60:另~~~ 歡迎新到既大大:65:

TD無崖,唯勤是岸呀施主:o

回覆 4# 的文章

對呀..呢度d人個個戰鬥力都有超級撤亞人既級數~連讀戰鬥力既眼鏡都爆埋呀~

我已經掉落無低深潭..初到貴境..又如落井下石:68:
美國玩具多喎~!, 歡迎,歡迎~!! :65:
Welcome bro. and I have been there 2 years only................. :(

So happy to see you and hope can share the deeling of toys with u one day!  :71:

Thx for your sharing also!  :71:

回覆 7# 的文章

多謝版主支持:77: :77:

我會繼續努力:79:
welcome to td!!:65:
歡迎歡迎, 多多指教呀:he:
你好

回覆 9# 的文章

HALO-=0=""日後多多指教:73:

回覆 11# 的文章

你好>o<~:76: :76:

回覆 10# 的文章

日後多多關照呀>o<~:73: