Toysdaily 玩具日報

查看: 794607|回復: 9939

同萌島~ の 愛好同萌

今日同 shiningGundam and TRYY 大大們一齊出去MK:43:<-我:43:<-shiningGundam大大:43:<-TRYY大大
今日終於俾我買到JUNPLANNING 夏娜(黑):35:

:34::34: 又一對夏娜!

重有其他收獲
NDS Code Geass
夏娜筆, paper folder
Pokemon Palkia
哥斯拉X4 ...(可惡.....都係冇3頭龍...反而中左第1隻雙同.....:56:)有冇大大有3頭龍而又可以同我換..

小小news..
今日係船仔見到 tamashi spec dragonar...$(%....:69:
無雙5再見唔到3字頭....

第一次同呢度d版友行街,感覺良好~:handshake:
夏娜入到隻黑夏娜PVC,恭喜晒~:71:

得閒既話下次再出黎~
:35: 志同道合真係難得~~!!三位要加油, 增進感情~~!!
個日淨係買左套電王既異魔神「樓」蛋...(突然唔記得個字點打:ice:
好彩個日冇乜野毒到我:34:
蛋啊~:(
原帖由 ShinningGundam 於 13-11-2007 12:26 AM 發表
扭蛋啊~:(

咁即係速成即「手?」:cool:
原帖由 TRYY 於 13-11-2007 12:32 AM 發表

咁即係速成即「手?」:cool:

倉頡: qng
:74:
今晚終於有時間開&#21523;&#22050;:78::78:實在忙到不得了. 今日開Palkia尼玩...–開:@!!
居然係模型....我買個陣而為係action figure...:ice:
點知&#21874;上色同QC 真係好勁!!:67:...身為小朋友向Pokemon...都可以咁好(FW肥仔Mk2可以燒得)
隻珍珠獸Palkia 色齊,stickers 多, 又可動.... 唔講咁多.去圖

再影–影我其它Palkia野!!

我DS隻Palkia:D

實在太好喇!!!  明天如果放公後有時間會去買多隻diamond 獸 Diagla 玩:p only #*
原帖由 ShinningGundam 於 13-11-2007 12:11 AM 發表
第一次同呢度d版友行街,感覺良好~:handshake:
夏娜入到隻黑夏娜PVC,恭喜晒~:71:

得閒既話下次再出黎~

:34::34: 我星期6又出wor!! 亡記唔到本夏娜筆記本.... :56:都係要買&#21523;涼宮小說..
原帖由 TRYY 於 13-11-2007 12:21 AM 發表
個日淨係買左套電王既異魔神「樓」蛋...(突然唔記得個字點打:ice:
好彩個日冇乜野毒到我:34:

只係時間問題...到你買個pillowcase個日....:76:你就死硬
:50: :50: :50:
原帖由 夏娜 於 13-11-2007 11:09 PM 發表

:34::34: 我星期6又出wor!! 亡記唔到本夏娜筆記本.... :56:都係要買&#21523;涼宮小說..

好!到時又call我lo~:34:
原帖由 夏娜 於 13-11-2007 10:58 PM 發表

http ...

qc好到估你唔到
一樣係笨大
盒蛋既qc好過隻mk2咁多:50:
價錢同qc唔成正比

最慘妮亞枕套淨係話12月出
第一個禮拜出既話就真係:70: