Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

原帖由 Aunbis 於 6-10-2008 08:43 PM 發表
最近開始中街霸毒, 之前都玩美玩多...想問下大大邊度仲可以搵到春麗呀,我都好想整返街霸對美國英雄呀:79:

信和最頂層吾知現在有無呢.....你都想整返街霸對美國英雄......正!!
原帖由 zero1985ex 於 3-10-2008 11:10 PM 發表
唉~我都很久無上過黎la~!!!
但今次上黎ge目的~就是.......................要提醒一下買左最新戈緝           街霸ge朋友仔~
主要是講隻  本田  ~~
而佢有d咩好講~!!!
就係講佢條腰~!!!
各位佢條腰是十分易斷的 ...
..

其實去到70-80度都無用..因為CONNECTION 位易斷..都是本質問題..就算加熱都無用了
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
街霸打美國英雄
?v=0
?v=0
?v=0
?v=0
?v=0  
各位大大有無推介細佬去邊度入返隻game入面gei其他街霸人物呢?

原帖由 Jazzblues 於 6-10-2008 17:38 發表

我都有你LEE隻,正是少年街霸2 的造形

Icic... 其實我入果陣係中意原色,
即藍衫腰綁麻繩踢拖look,
因為好似比較經典。
原帖由 vincent0410 於 7-10-2008 02:58 AM 發表

Icic... 其實我入果陣係中意原色,
即藍衫腰綁麻繩踢拖look,
因為好似比較經典。

果隻係SF III 造型,所謂大家叫的"原色"版
阿多極

原帖由 zero1985ex 於 6-10-2008 10:29 PM 發表

其實用熱水浸佢ge目的
只是為了整容~佢  d   關節位    內ge多餘    顏料(即是戈d柒油咁顏料)
因為戈d好似   柒油    咁ge顏料   一幹左~就會痴死實係到~
擰極都擰吾沃~如果力鬥力咁去整佢~就只會擰斷佢~~~~s ...

但是新版本質膠質較舊版易碎及硬玩時千萬小心
原帖由 Aunbis 於 7-10-2008 01:48 AM 發表
街霸打美國英雄
?v=0
?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3239/2919395152_13f ...

so far so good....好多yahoo...有人再一次高價出售街霸....可以搵搵
原帖由 Jazzblues 於 7-10-2008 03:44 AM 發表
阿多極......

http://i190.photobucket.com/albums/z86/bluescheesejazz/RYU3.jpg" border="0">?t=1223322255

<<are ....call....ken~~~~~~~>>
重有我地.......!S.F. 4

[quote]原帖由 Aunbis 於 7-10-2008 01:48 AM 發表
街霸打美國英雄
X-Men Vs. Street Fighter
ApocalypseCammyChunli
CyclopsDhalsimGambit
GoukiJuggernautKen
MagnetoNashRogue
RyuSabretoothStorm
VegaWolverineZangief

Marvel Super Heroes Vs. Street Fighter
BlackheartCaptain
America
Chun LiCyclopsDan
GoukiHulkOmega RedRyuSakura
Shuma GorathSpidermanVegaWolverineZangief

Marvel Vs. Capcom
Captain
America
Captain
Commando
Chun LiGambit
HulkJinMegamanMorrigan
RollRyuSpidermanStrider
VenomWar MachineWolverineZangief