Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

MK行佐一圈    全部冇貨  :80:
原帖由 Magius 於 10-6-2008 06:09 PM 發表
MK行佐一圈    全部冇貨  :80:

咁系啦,都話難搵家啦..去YAHOO睇下
國內taobao 80-90
hk yahoo 200-300.。。。。。

btw    x魚   x蟹都係咩價錢?    toysdaily黑話?
原帖由 Magius 於 13-6-2008 01:13 AM 發表
國內taobao 80-90
hk yahoo 200-300.。。。。。

btw    x魚   x蟹都係咩價錢?    toysdaily黑話?

人仔都貴20...咩HK 200-300呢
入佐異色古烈
   果然係勁! 正! 冇得頂!
仲有只40蚊   平到笑

行遍灣仔旺角只見到幾只
  兆萬地庫原色sagat 90    異色vega限定 400....
皆旺殺意ryu 70   飛龍 40  各色豪鬼 70     都唔係我中意嘅角色。。。。
原帖由 Magius 於 20-6-2008 05:37 PM 發表
入佐異色古烈

行遍灣仔旺角只見到幾只
  兆萬地庫原色sagat 90    異色vega限定 400....
皆旺殺意ryu 70   飛龍 40  各色豪鬼 70     都唔係我中意嘅 ...

但計返都要50幾重要加運費

我買一套ROUND 3 都是150 :34: :34: :34:

有無留意YAHOO有PERVIEW豪鬼, 我剛在YAHOO買了一隻超級正....必入之選!!

DAN都好正不過好早上年都買了, 都勁正
原帖由 Magius 於 20-6-2008 05:37 PM 發表
入佐異色古烈

行遍灣仔旺角只見到幾只
皆旺殺意ryu 70   飛龍 40  各色豪鬼 70     都唔係我中意嘅 ...

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b7743909
哈哈    我宜家認為古烈異色仲正過原色∼∼∼∼
40係皆旺價錢,  當場拎番
豪鬼5係太中意       其實我都只是盯牢12人街霸既角色
之后出zero等等既時候我已經轉手去打king of fighters同鐵拳
原帖由 Magius 於 22-6-2008 09:02 PM 發表
哈哈    我宜家認為古烈異色仲正過原色∼∼∼∼
40係皆旺價錢,  當場拎番
豪鬼5係太中意       其實我都只是盯牢12人街霸既角色
之后出zero等等既時候我已經轉手去打king of fighters同鐵拳

ICC
一影

原帖由 Magius 於 28-6-2008 12:59 AM 發表
一影

http://i302.photobucket.com/albums/nn106/tedjiang/f3e6f3b7.j ...

OKOK 我幫你放上去討論版
十年無上黎..
幫harrywong520兄推推post
順便再次多謝佢好耐之前 曾經提供sota street fighter既資料比我..
另外買到我既心頭好
阿多極~~~~~~~~~~~~~:he:

原帖由 Jazzblues 於 16-7-2008 05:10 PM 發表
阿多極~~~~~~~~~~~~~:he:

太假鴨腳扎
原帖由 九十九 於 16-7-2008 05:11 PM 發表
太假鴨腳扎

屙於GAP~~