Toysdaily 玩具日報

Tomica 之大入侵!? (多圖注意)

繼日前三大巴士登場之後, 新 Tomica 亦於今日入侵~

高速道路 NEXCO Set,
NEXCO 全名為 Nippon Expressway Company

日產 Elgrand 道路巡邏車

小松 (Komatsu) 平路機, 呢架係作為道路剷雪用

Isuzu ELF 高所作業車

Isuzu ELF 橋樑檢驗車

No.36 Isuzu ELF NEXCO 自走式標識車
自 Taraka Tomy 轉左 Logo 之後, 依家點睇都係覺得唔慣...

No. 63 前田製作所 迷你起重機

初時以為幾大架下, 原來唔只比想像中細, 而且仲好輕...

Isuzu Giga 運泥車

加是日入手--魔法老師中文版 Vol.19

Thanks for reading~ :shy:

[ 本文章最後由 SuperBus 於 30-9-2007 04:32 PM 編輯 ]
好正ah,多謝分享,請問大大知唔知邊度重有99年出既大嶼山藍色的士呢?
原文章由 mashchung 於 30-9-2007 05:17 PM 發表
好正ah,多謝分享,請問大大知唔知邊度重有99年出既大嶼山藍色的士呢?

香港的士我冇買, 而且我係o係 USA... :(
原文章由 mashchung 於 30-9-2007 05:17 PM 發表

當年我只係買左9龍同新界...:no:

得閒上yxhxx睇睇啦

不過講明先................此是天價車系:!
其實e度有個tomica專區比各位朋友討論或交流情報

大家可以睇睇:)

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-12747-1-1.html