Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[玩後報告] 四葉妹妹 / YOTSUBA by Revoltech

有冇人知幾錢到@@?
唔知佢係乜水, 總之見可愛就買了哈哈, 而且仲有poster送:DD
原文章由 邪賢 於 26-9-2007 07:16 PM 發表
有冇人知幾錢到@@?

10x <> 12x 有兩個版本:shy:
2個版本有咩唔同ga@@?
影得好正!
正!!!!!!!!!!!!
頭像被屏蔽
總之就正la, thanks brother.
多謝各位 ^_^

原文章由 原罪 於 26-9-2007 01:16 PM 發表
:shiny:報告和相都好好!
好耐無見WM大大的玩具報告了!

因為買少&#21655;,黎緊合金魂Irongear一定會大寫特寫 ^_^;

原文章由 JoJoFans 於 26-9-2007 02:50 PM 發表
銃夢 ~ nice special 漫畫, :help:, 機甲創世紀 ~ old man dream :die:

仲有Wingman microman 哩!老餅有排玩 kakaa

原文章由 MAX 於 26-9-2007 03:16 PM 發表

其實個盒頂內的"利"....有講解個雙關節係點用的~~:DD

今次真係老貓燒鬚:no:

原文章由 toysraven 於 26-9-2007 04:18 PM 發表
大大o既report實在太detail la, 我哩到唔知幾時先至可以收到哩只四葉妹妹呢 :no:

大大邊度人?
(你個李小龍report仲勁啦!)

原文章由 小刺蛋 於 26-9-2007 07:07 PM 發表
另一半: 路過八卦一問, 綠眼睛對你來說, 會否曾是購買的阻礙呢? 因為我有朋友就因此打住了.我自己都幾有興趣, 但為怕3min熱度, 加上近週放血量過高關係, 故先給自己過一過冷河....

四葉妹妹當然係綠眼架啦....(笑)
買玩具通常都係咁,過&#21655;冷河就會忍到手......直至大割引  :x
原文章由 邪賢 於 26-9-2007 07:16 PM 發表
有冇人知幾錢到@@?

大大去市場區睇睇啦,好多會員已經報哂料
純粹亂入捧場...

尋日&#21709;兆萬見到...過一舊...所以無諗住買...

今日&#21709;屋企附近...見到有...應該係行貨喇...但係唔使一舊...加上又想遲下請四葉妹妹幫手...於是...

《四葉妹妹》喱套漫畫...小櫻好似睇到第3卷...一套幾輕鬆&#22021;漫畫...但無《漫畫大王》咁好笑...或者遲下再租翻&#22175;睇...

小櫻上
原文章由 WalkerMachine 於 26-9-2007 10:32 PM 發表

大大邊度人?
(你個李小龍report仲勁啦!)

多謝讚賞! 依家人在SYDNEY, 所以好多玩具都只能夠望梅止渴! :die:
玩具本身已經好正,加上咁正既 report ,好!
呢隻大既比細既,好玩程度有過之而無不及;當年買唔倒細既朋友,呢次可以話補償返。
好詳細o既報告:):):)
好Q呀~!:loveliness:
十分好的review...  繼Macross VF1-J後, 我入既第二隻山口式 ^O^