Toysdaily 玩具日報

查看: 5222|回復: 15

台灣代理商招單聖衣神話新品07年12月(海馬巴爾安&獅子+牡羊胸像)

如題...07年12月~:he:

海將軍 海馬 巴爾安:shiny:

胸像系列 獅子座 艾奧里亞:love:
胸像系列 牡羊座 穆:D

以上招單內容已確認無誤,請原諒小弟不會貼圖:no:...

加上之前的八腳馬哈根,12月將會大失血:die::Q

[ 本文章最後由 changhui206 於 6-9-2007 02:17 AM 編輯 ]
笨大可能想盡快ko 海鬥, 不竟兩個系列一齊出係兼顧唔到
原文章由 changhui206 於 6-9-2007 01:59 AM 發表
如題...07年12月~:he:

海將軍 海馬 巴爾安:shiny:

胸像系列 獅子座 艾奧里亞:love:
胸像系列 牡羊座 穆:D

以上招單內容已確認無誤,請原諒小弟不會貼圖:no:...

加上之前的八腳馬哈根,12月將會大失血: ...

:?十二月出兩隻??

咪要成差野...:Q
出唔出得切呀? 2 隻神話......?
原文章由 香港人 於 6-9-2007 02:24 AM 發表

:?十二月出兩隻??

咪要成差野...:Q

Hope bandai not ending up delay to Mar 08 :what:
:x真係擔心o的QC....:die::no::*
應該出唔切
2隻+2胸像
出左都唔夠$$買啦~~
十二月太多了
海馬應該12月是訂單吧?胸像之前雜誌已經講咗系2008年初,即系1月越出,一個月四款,點消化得到。神話今年都安排得相當密呢
好明顯苯大睇準係聖誕節, 諗住會多D人送禮物啦...
又有海鬥士! 正!!! :D
魔鬼漁 , 海龍 , 海魔女 , 海皇子 , 海馬 ....
2007 年入手
咁 08 年 ,.就只有 , 六聖獸 同水怪 ....最後的係海皇
仲有 5 隻 , 打完海皇篇
但大家同時都打緊"明"王篇
真辛苦 :die:
原文章由 華偉度諾艾德嘉 於 6-9-2007 01:50 PM 發表
魔鬼漁 , 海龍 , 海魔女 , 海皇子 , 海馬 ....
2007 年入手
咁 08 年 ,.就只有 , 六聖獸 同水怪 ....最後的係海皇
仲有 5 隻 , 打完海皇篇
但大家同時都打緊"明"王篇
真辛苦 :die:

仲有個美人魚呢
原文章由 IamBBQ 於 6-9-2007 01:02 PM 發表
海馬應該12月是訂單吧?胸像之前雜誌已經講咗系2008年初,即系1月越出,一個月四款,點消化得到。神話今年都安排得相當密呢

胸像是08年2月,  
如果要12月出, 除非今part 只出兩隻

海馬可能是 08年1月.....

[ 本文章最後由 大面豬 於 6-9-2007 02:17 PM 編輯 ]
原文章由 大面豬 於 6-9-2007 14:12 發表

胸像是08年2月,  
如果要12月出, 除非今part 只出兩隻

海馬可能是 08年1月.....

不知道是否為不同地區招單的關係:cool:台灣方面代理商的確是寫07年12月發售:help:
總之...商品內容正確就好:handshake:至於正確的上市日期就:unhappy: