Toysdaily 玩具日報

查看: 13106|回復: 9

● 1/6可動【TO HEART2 向坂環】

向坂環 夏服 Ver.
壽屋出品 size1/6 Action Figure
服裝造型來自OVA  "To HEART2 Another Days"

此產品曾於3月時推出初版(冬季校服版),分別是長袖,及附送一件學生泳衣...
現在我這個是夏季校服版...

(原裝不連書包)模仿下圖這個初登校 Ver.的pose...

相比起其他向坂環figure,這個造得較靚及最神似...非常滿意..

因為她的髮型,給我的感覺似有一對貓耳...所以我索性把她擺出扮貓貓的這個姿勢~

高頭大馬的環姐...也可表現出她可愛的一面...

向坂環 Personal Data 生日: 7月7日, 身高: 165cm, 三圍: 89/58/82, 血型: AB

配件: 基本的手掌,一對拳頭,一對可握物件的手,上圖的泳衣,及黑,白色小褲褲各一條...

~謝謝觀看~

下期預告
:(
我有冬季校服~~夏季唔好攪lu
原文章由 MAX 於 1-9-2007 05:38 AM 發表
向坂環 夏服 Ver.
壽屋出品 size1/6 Action Figure
服裝造型來自OVA  "To HEART2 Another Days"

此產品曾於3月時推出初 ...

大大可否告之可以响邊度買, 我好想買:shy:thx
小弟都係日本買咗隻:shy:
10xx日元,忍不住入手了:no:
真係好正:)

仍末捨得拆盒,謝謝你的圖:love:

[ 本文章最後由 GetterMachine 於 1-9-2007 12:10 PM 編輯 ]
原文章由 blam 於 1-9-2007 08:15 AM 發表

大大可否告之可以响邊度買, 我好想買:shy:thx

7月去JP旅遊時..在壽屋店買的~~:)

原文章由 GetterMachine 於 1-9-2007 12:09 PM 發表

大大係咪想寫港元呀..?若真的是10XX日元..咁咪6X蚊港幣~!!:@
始終睇到關節覺得唔係咁好:(
原文章由 GetterMachine 於 1-9-2007 12:09 PM 發表

呢一個 向坂環是壽屋的...:o
真的1xxx日元....:?
原文章由 MAX 於 1-9-2007 01:51 PM 發表

大大係咪想寫港元呀..?若真的是10XX日元..咁咪6X蚊港幣~!!:@

睇黎香港都好難揾到:die:
原文章由 MAX 於 1-9-2007 01:51 PM 發表

寫少咗個位:p
應該係 10500日元
8月21號去JP旅行行行下見到,即入:love:
12吋涼宮春日都係 11500日元:^
當時滙率係:0.06669

[ 本文章最後由 GetterMachine 於 1-9-2007 05:36 PM 編輯 ]