Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 出得黎買就預左要玩之 史前WF魔炮粘土套裝

其實我得少發帖的,但前幾天算是吧見到fktuen大大左自已2013年年債,令我又想貼一貼自已有咩債未開。其實我玩figma多,所以開左黎玩既都係figma而令粘土被冷落(哭),所以今日得閒就開左少少玩下。我未玩既不多,只係當初訂左番黎冇心情玩,之後就冇咩意思開黎玩。好,今次玩既係前2 year出既WF奈菲父婦校服。

好似不多但玩起黎好似會花好多時間

今次主角(們)

評測就不做了,相信當初有不少大大已經做了

pvc,粘土,小粘土都有了,就差Figma奈葉校服版...又係跟game

炮黨的收藏們

其實我得少發帖的,但前幾天算是吧見到fktuen大大左自已2013年年債,令我又想貼一貼自已有咩債未開。其實我 ...
阿茶子 發表於 13-1-2014 12:14 AM

謝分享
可惜奈葉26years old版只有大figure同小黏土
期待第日會有多少少product
回復 2# frankieccc

其實nanoha系列已經比小圓蓋過(哭)。做左3季TV加2套電影,SS果時已經走下坡,不竟都禁多年歷史。26歲版要魔法戰紀時代只係得漫畫就更難出周邊產品,話說大大有冇入之前gsc出
成千銀果隻奈葉pvc?
回復  frankieccc

其實nanoha系列已經比小圓蓋過(哭)。做左3季TV加2套電影,SS果時已經走下坡,不竟都禁 ...
阿茶子 發表於 13-1-2014 08:04 PM

無入,佢地d盒實在太大
等緊medicom 12寸出大人版奈葉……大大有無興趣入細個版12寸?