Toysdaily 玩具日報

查看: 4683|回復: 14

[分享討論] 舊物特價~~Medicom Rah EVA 新劇場版:破ver 明日香&麗 校服版

Medicom Rah EVA 新劇場版:破ver 明日香&麗 校服版
今日見到蕉人有特價 : 7魚找一個大餅~~

我有二個fd都即刻入左~~
有興趣ge大大明日可以去睇下仲有冇~~:78:
多謝報料
希望仲有啦...
nice price wor, thanks~
今日經過重有!想買的師兄可睇睇!:61:
剛剛見到都重有特價貨~~:shiny:
都有不少貨,不過我一見到佢d手同皮膚既coour唔同就冇買到。
噚日見佢DISPLAY,面、手、身唔同色,已立即打消購買的念頭:56:
噚日見佢DISPLAY,面、手、身唔同色,已立即打消購買的念頭
bananaman 發表於 27-10-2011 11:22 AM

人係差Dd ,算吧啦
人係差Dd ,算吧啦
ckc882000 發表於 27-10-2011 11:23

無玩過12",不過見係明日香所以去睇下,係咪全部都係咁GA?:?
回復 9# bananaman

前兩日上去睇過,面同手係有色差,同時明日香D joint位都有問題。
無玩過12",不過見係明日香所以去睇下,係咪全部都係咁GA?
bananaman 發表於 27-10-2011 11:37 AM

M記真人樣係甘上下,HT 出果D 都吾見正得去邊!全身包鎧甲冇忍樣會好好多!拉打,ironman 就係例子
回復  bananaman

前兩日上去睇過,面同手係有色差,同時明日香D joint位都有問題。
Demon 發表於 27-10-2011 11:44

M記真人樣係甘上下,HT 出果D 都吾見正得去邊!全身包鎧甲冇忍樣會好好多!拉打,ironman 就係例子
ckc882000 發表於 27-10-2011 13:25

咁大鑊:Q
回復 12# bananaman

呢個價,其實已經幾ok嫁啦,本來我都想買,但係剛剛bid贏咗隻joker,所以先放棄啫。
回復  bananaman

呢個價,其實已經幾ok嫁啦,本來我都想買,但係剛剛bid贏咗隻joker,所以先放棄 ...
Demon 發表於 27-10-2011 16:42

在下都知,因為之前要千幾銀所以先無買。可惜今個月用咗好多錢,加上真係接受唔到手面同個身唔同色,隨緣啦:78:
在下都知,因為之前要千幾銀所以先無買。可惜今個月用咗好多錢,加上真係接受唔到手面同個身唔同 ...
bananaman 發表於 27-10-2011 06:26 PM

用咗好多錢x2
黎緊11, 12月應該持續出血...:70:

不過呢個價真係好吸引:no: