Toysdaily 玩具日報

查看: 6974|回復: 31

有冇大大買左近期返的日版鐵皮??D QC.....

有冇大大買左近期返的日版鐵皮??D QC.....奇差~~本來@$)買到非常開心~~但個頭既上色:die:~~

對眼油黑曬根本透唔到光:die:塊面上色...:die:~~隻右腳有個位唔對稱~~偏左埋一邊~~有冇大大有同樣情況~~吹下水啦~~:sad::no:
日版係咪細隻d
我都入左,右腳唔覺有事,但個頭,等別對眼真係唔掂,完全唔透光:no:我仲買貴大大廿皮:no:
雖然貴d, 但我覺得好型喎~
原文章由 wwh 於 25-8-2007 11:24 PM 發表
雖然貴d, 但我覺得好型喎~

型係型~~但我果隻遠睇成舊黑色野咁~@$)~~@^)~~我覺得係合理價~~但比起其他款呢隻d qc~真係唔掂~~唔知係咪得我果隻係咁~~:die:
頭像被屏蔽
鐵皮最型
原文章由 小龍神 於 25-8-2007 11:48 PM 發表

型係型~~但我果隻遠睇成舊黑色野咁~@$)~~@^)~~我覺得係合理價~~但比起其他款呢隻d qc~真係唔掂~~唔知係咪得我果隻係咁~~:die:

邊度有得買呀, 大大.... 我今日係糖街地庫見到好多日版柯柏文同力捷only.... 好想入 Bee , Jazz & Ironhide
原文章由 小龍神 於 25-8-2007 11:48 PM 發表

邊度有得買呀, 大大.... 我今日係糖街地庫見到好多日版柯柏文同力捷only.... 好想入 Bee , Jazz & Ironhide
之前好少聽其他大大講出事,我個隻未變身,未知,今晚變完文哥好攰,遲D再報告,希望唔好中招.
原文章由 宇宙之王者 於 26-8-2007 12:05 AM 發表
之前好少聽其他大大講出事,我個隻未變身,未知,今晚變完文哥好攰,遲D再報告,希望唔好中招.

祝大大好運~~
我想問變車mode果陣可唔可以將車底2支炮拿走?
原文章由 edmund 於 26-8-2007 12:48 AM 發表
我想問變車mode果陣可唔可以將車底2支炮拿走?

可以!但會留有好大個窿,好核突:ice:
個頭無乜上色,對眼唔透又關 qc 事?係孩之寶出成咁,唔好下下都話 qc 唔好,係個設計本身係咁
唔滿意既就一係自己油,一係唔好買,你係消費者,你有權去選擇買唔買囉
其實美版同日版有咩分別...?
有無大大知?