Toysdaily 玩具日報

我的新寵兒~~Mospeada 1/10

睇相前~想同大大們分享下隻Mospeada真係幾膠下,不過只要大家用d心機滲下線,貼下水貼就會正好多!!(跟果d貼紙我覺得用o左會仲差D)
好事不宣遲...去相 (手機影+手震.....新手出相,比較差,見諒~~見諒:64:

好~~我都做下品評先,
首先我唔係Mospeada嘅FANS,不過呢隻我真係好鍾意!!
1)人車比例真係一絕,可以用劉德華+烈火戰車o黎做比喻!!
2)電單車嘅變形過程好正又有心思,而且唔洗換件!!
3)裝甲人型態時,手關節嘅連動設計~~正到無話可說!!
:71:
4)裝甲人型態時,比例我覺得好o岩比例~一D都唔覺怪怪咁.
5)電單車型態時感覺好實淨,d件又唔會東甩西趺~唔洗一路汁...一路玩...一路汁...一路玩...一路汁...一路玩...一路汁...一路玩........
6)個地台真係...好..好...好....Q正,可以擺晒D手呀~槍呀~頭呀~所有配件!而宜又可以較角度,最正就係放電單車時,唔係淨放o向度,
可以放個人上架車度,做電單車"騙"彎動作.(電單車都係"騙"彎最型)

當然...有咁多優點,都有佢o嘅缺點!!!
1)人仔果件衫....:50: ..想爆想爆咁...真係無其他choice....
2)開發人員對電單車型態嘅執著,一定要前用細車胎,後面用厚d嘅車胎,WHY~~:53:
搞到裝甲人型態事後面兩個輪唔對稱,奇奇怪怪咁:56:
可能仲有其他缺點..不過我會..:62: :62: :62: 唔聽~~
評下分先:
裝甲人外型:9.42(大細輪要扣1分:74:  ,但連動設計我又想加下佢0.42分:71: )
電單車:10
變型系統:10
人仔:9(件衫材料要扣分)
可動性(單人仔):10
可動性(裝甲人):6 (上半身不遂)
可玩性:10 (又電單車,又人仔,又變型,又機械人,最緊要實淨)
誠意:12

總結:
如果人生只可以買十件玩具,呢一隻Mospeada必定係其中一隻:!

好.....就人生每月十件吧!:45:...
哈哈哈!!:34: :34: :34: 樓主佢極其量都係裝甲人咋,個人係無機械成份架!!:71: :71: :71:
THX REPORT:77:
原帖由 sundaydriver 於 24-1-2009 12:57 AM 發表
哈哈哈!!:34: :34: :34: 樓主佢極其量都係裝甲人咋,個人係無機械成份架!!:71: :71: :71:

丫~~係wwo~大大!!你o岩!!!........:55:
已更正機械人為裝甲人~~:43:

正:$
小弟最唔滿意佢無畀到對揸電單車手黎換,唔通架車曉自己行??:53: :53: :53:
:71: 好想買呀......