Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[個人收藏] 電擊限定超級機械人大戰 OG figure 全系表 + 終極討論區

原文章由 祖達斯 於 25-7-2007 05:52 PM 發表

其實隻隻都要訂的…

誌上限定係咪即係電擊x volks果d呀...
唉,想買都買唔到
唔係香港人

要搞好麻煩洗好多錢
原文章由 柯利 於 25-7-2007 05:59 PM 發表

誌上限定係咪即係電擊x volks果d呀...
唉,想買都買唔到
唔係香港人

要搞好麻煩洗好多錢

大大係澳門人?
其實玩具店都會幫人訂,大大可去找找啊
原文章由 九陽 於 25-7-2007 05:48 PM 發表

呢度應該用左唔少錢:?

SRX 53000 yen, 響東京的朋友代為入手
R gun powered 2900 yen (香港搵唔倒, 都係響日本買)
改裝用的追加物料應total不過$10, 模型油另計~
原文章由 暗之帝王 於 12-8-2007 02:46 AM 發表
不知道D大会不会入手复刻版的赛巴斯塔,已经出了,我是已经决定入手了。。

I have got 2 are really enough.............. And vers.2.0 is much better than the re-issued version.  :)

Vers.1.0

Vers.2.0

我想問,返出隻風之魔裝機神有咩唔同呀??:?
只係再販咁簡單??:?
:no: 虎龍王 好想要呀.....:sad:但成$8xy......
原文章由 基拉 於 12-8-2007 01:29 PM 發表
我想問,返出隻風之魔裝機神有咩唔同呀??:?
只係再販咁簡單??:?

For Granzon, a new sword will be attached - 巨蟲劍

For 超軍神, Upper parts of body and arms articulation will be amended.

For Cyblaster........................ Is it also the same as before?  :(
原文章由 Douglas.M.Saint 於 12-8-2007 01:39 PM 發表

For Granzon, a new sword will be attached - 巨蟲劍

For 超軍神, Upper parts of body and arms articulation will be amended.

For Cyblaster........................ Is it also the same as befo ...

我睇過都好似冇新件,不過我都諗緊買唔買好,因為我一直都未入
原文章由 基拉 於 12-8-2007 01:52 PM 發表

我睇過都好似冇新件,不過我都諗緊買唔買好,因為我一直都未入

好似冇新件同ver1一樣:o
原文章由 gmcustrom 於 25-7-2007 01:44 PM 發表
from 牛谷~
毒物:D

?t=1185341691

?t=1185341717

http://i208.photobucket.c ...

咁快出佢先0既:blame:
终於出la~:$

16,500円痴ga:no::blame::*
:no:貴左 D WOR~~
16,500 yen
痴鬼線
上一隻突破一萬 yen 都已經俾人鬧到乜
今次直頭係平時的一倍
無o野好講

:*:*:*
from牛谷~新毒物:shiny:

錢呀:no::sad::x
Oh No~~~~~~~~~~~~  Valsaga~~~~~~~~~~ :no:

But I think we can get it 2-3 years later......................... :(