Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[個人收藏] 電擊限定超級機械人大戰 OG figure 全系表 + 終極討論區

BROTHER真是強..........好勁

但對於我來說, 真是唔知那一隻同那一隻有什麼分別 HEE..........
最近幾隻我都無買到:cool:
原文章由 E.T. 於 20-7-2007 04:53 PM 發表

:@:@............
都係機戰野, 響度分享埋啦~
小弟唯一的電擊限定

可能係OT
不過係為了令呢隻野更完美的工程, 貼埋:shiny:
頭像被屏蔽
想問一下大大日本什麼地方會有得賣除了訂外
原文章由 mizunohei 於 22-7-2007 10:44 AM 發表

見到前個幾頁有人貼龍虎王是否將會出?小弟只有一部虎龍王>.<
原文章由 mizunohei 於 22-7-2007 10:49 AM 發表

見到前個幾頁有人貼龍虎王是否將會出?小弟只有一部虎龍王>.<

係確定會出~不過有排.............:o
Thx!
原文章由 mizunohei 於 22-7-2007 10:49 發表

一年後
原文章由 yukishi 於 21-7-2007 01:24 AM 發表

doug師兄 sorry
ot一問 妮位師兄
隻 r gun 係:@
自改嫁:he: :?:shiny:
Doug大大,新個set教官機訂左未??
and幾多$$呢??
另外今期中文電擊有得訂嗎??
原文章由 暗之帝王 於 20-7-2007 02:12 PM 發表
:no:&#24378;烈建&#35758;&#27004;主&#25442;IMAGESHARK或者PHOTOBUCKET,大&#38470;的同胞要看啊:sad::die:

Try my best pal, I have photobucket account!  :)

原文章由 E.T. 於 20-7-2007 04:53 PM 發表

Are u joking my friend................???  :@

原文章由 mizunohei 於 22-7-2007 10:44 AM 發表

Volks outlet and some 2nd hand shops in 秋業原 or 中野~~~~ :)

原文章由 分手勿語仔 於 22-7-2007 03:08 PM 發表
doug師兄 sorry
ot一問 妮位師兄
隻 r gun 係:@
自改嫁:he: :?:shiny:

Yes!  Change to gun form and use 天上天下一擊必剎砲~~~~~~~~ :)

原文章由 doggie 於 22-7-2007 05:49 PM 發表
Doug大大,新個set教官機訂左未??
and幾多$$呢??
另外今期中文電擊有得訂嗎??

Yes~~~~~~~~ $1,9XX................. The most expensive one apart from SRX................... :die:
KO~:!

Yukishi~~~~~~~~~~~~~

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooood!!
:love::love::love: