Toysdaily 玩具日報

查看: 103976|回復: 14

●●變形金剛美少女戰士!!公路之女王arcee!!●●

幾經辛苦終於找到arcee(同tf版友交換的)
一玩之下果然正斗
變形系統是基於superlink版的arcee再改良
但比例與可動就大大增強
尤其弓箭武器比起superlink版好得多(亦是唯一使用了連動的地方)
"頭髮"的造型很特別而"美貌"亦十分精細.......(各花入各眼啦....)
雙手造型修長不過關節一般啦
腳底高跟鞋設計亦十分有心思
可惜的是大脾活動能力有限
只能八字腳擺少好多post
另變形後的左右半個車輪亦很礙眼
雖然係0甘....但佢是tf中罕有的女戰士
正所謂僧多粥少......都應擁有!
:shy:

robot mode

arcee的秘密......

Trinity絕技!?

car mode

同kicker玩非常夾!!烈火戰車!!

高難度拉打式動作!!

好毒啊 Dick大 :no:
如果畀我o係街見到,,,實即刻科水...
而家都係隨緣罷了:o

(d 相好正)
鴐駛員係Pose Bet隻BB熊好得意!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
加埋Superlink的人類同場表演好正!如果個頭用翻動畫頭更好!
電單車mode都幾有型:):)
good, but....................everyday saw TF.........seem boring la..........
呢架紫色感覺無咁膠, 好靚~
打風果日我都買左,冇想過電單車變人型可以變得好複雜,唔見左說明書,都唔識變番電單車形態,做型很好,有時間再加D金屬油上去
Arcee 好正... 我覺得係咁多隻暫時最吸引到我去買.......
i just got Arcee when i go out for lunch ... in australia

i was looking for Arcee since i saw ur post!!

very good pics
原帖由 chocolee8200 於 11-3-2009 01:38 發表
ugly robet:59: :80:

Sorry, my english is bad, but what is robet??
哩隻個樣醜 , 動畫版果隻就真係靚女
我都係中意白色+粉紅色多D , ~
VERY NICE~
最重要係可以夾到其他玩具玩
顏色幾靚,不過美貌…我唔係機器人睇唔明點為之美貌…
thanks for sharing!~