Toysdaily 玩具日報

超合金魂 V型電磁俠 (舊品新評)

好比心機寫,D相又靚,真係要大大力推~
謝謝分享:)
good job!
真係好心機, 有d想快d番屋企玩下.
Good sharing!  分析得好仔細 , 好有 heart , 值得一讚。

D 圖好 cool !!
very detail, thx
呢隻v型除了合金成份唔夠舊個隻之外,外型已經靚到冇得再挑剔了~~~講變形,超獸好簡單呢,我覺得最複雜係Gunbuster~~~~:DD
好有誠意?相片,我以前都有一隻超合金魄,不。
謝謝你的相片
好有誠意?相片,我以前都有一隻超合金魄,不。
謝謝你的相片
Good Sharing.....Great report

小弟也想講, 呢隻雖然令我overbuget .....(我之前未入過超過一千蚊的玩具)
但入咗V型之後, 都覺得......Best Buy .......
未入嘅老友......快啦......
:p
真的非常詳盡, 謝謝大大!!!
嘩大大的圖進步了:shiny:
又電腦效果又連環圖出必殺技.

唔推唔舒服:DD
我之前已敗二套,再版(忘了日期)又訂一套,共三套。
圖片好精緻,實在值得一看再看!早前見兆萬16/F特價還未入,遲幾個月又再版,等再版貨買啦!
專業評論!!!!
堅到無倫!!!!
原文章由 大懶熊貓 於 23-7-2007 02:38 PM 發表
圖片好精緻,實在值得一看再看!早前見兆萬16/F特價還未入,遲幾個月又再版,等再版貨買啦!

再版?...
咁最好巨靈神都有再版啦.....依家個價太勁......
睇來我萬能俠家族大團圓.......之路......好漫長啊.........

:ice: