Toysdaily 玩具日報

查看: 5291|回復: 23

忍唔住,入左人生第二隻合金魂, GX-32

尋日終於忍唔到手,去社團奉上血汗錢, 等唔到3魚以下喇
呢隻係小弟人生第二隻 GX, 對上一隻已經差唔多兩年前既鐵人28 GX-24M,

黃金俠 同鐵人 28 係小弟童年第一二隻認識o既機械人, 而家唯一令我破戒入o既又係佢地, 真係應驗 GX 口號, 什麼 "把你的童年夢成真" , 超開心
不過28 仔仲冬眠緊, 懶得摷出黎令佢地兩兄弟重逢, 真係有D 過意唔去
所以我決定, 8 月幫佢地搵埋高大過佢\\\地好多o既細佬 GX-13 番黎 :!

天氣熱, 比佢滑浪解暑 :(

Nike 同 笨大 crossover, Air Lightan  :DD

[ 本文章最後由 kinis 於 19-7-2007 03:48 PM 編輯 ]
幾錢呢?
好o野梗要入!!:)
我俾左3條魚, 1條草, 社團又請番我飲凍飲,  價錢 OK
雖然細隻D, 不過好重手, 唯一遺憾係冇木盒, 而家唯有同我D 12 黃金企埋一齊扮住火機座先啦, 望住個櫃, 都覺得好奢侈, 又好滿足,捱面包都抵:$
Nice......
小弟上年入要成5魚半.....雖然有個靚靚display 箱
嗚嗚........
:no:

原文章由 大熊熊 於 19-7-2007 03:57 PM 發表
Nice......
小弟上年入要成5魚半.....雖然有個靚靚display 箱
嗚嗚........
:no:

我諗好多大大都遇過呢個情況, 不過冇得計, 你唔係玩早一年咩? 我舊年冇買自然要買其他野頂癮(圖中對 air jordan 就係), 所以都一樣
原文章由 kinis 於 19-7-2007 04:05 PM 發表

我諗好多大大都遇過呢個情況, 不過冇得計, 你唔係玩早一年咩? 我舊年冇買自然要買其他野頂癮(圖中對 air jordan 就係), 所以都一樣

又係....
Anyway, Nice Pics!!!!

抵比個叻你............
:DD
nice buy

溫馨提示:腳眼位俾 d 力水就可以拉鬆佢郁架喇
我都就快又入番隻啦:shy:
gx13...等緊你:$:$
都不忘恭喜樓主:shy:
原文章由 阿天 於 19-7-2007 04:30 PM 發表
nice buy

溫馨提示:腳眼位俾 d 力水就可以拉鬆佢郁架喇

係咩? 你意思係腳板可以再拉出少少? 咁就好咯, 我都奇怪點解有D 動作做唔到, 遲D 整埋多D招牌動作:love:
唔該天哥(姐)
呢隻真係好野來~~~~:) 快d入埋佢d兄弟啦~~~:DD
原文章由 分手勿語仔 於 19-7-2007 04:31 PM 發表
我都就快又入番隻啦:shy:
gx13...等緊你:$:$
都不忘恭喜樓主:shy:

咁快D買啦.....大大
呢隻真係好正......
我都向下個目標......巨靈神....而努力工作....
:shiny:

(唔賺多D, 邊有$$$買玩具呢?)
玩具都可以令人積極咖.........哈哈
:!
原文章由 大熊熊 於 19-7-2007 04:54 PM 發表

咁快D買啦.....大大
呢隻真係好正......
我都向下個目標......巨靈神....而努力工作....
:shiny:

(唔賺多D, 邊有$$$買玩具呢?)
玩具都可以令人積極咖.........哈哈
:!

係呀, 令人有上進心, 為左買玩具而食面包慳, 仲瘦左添
原文章由 kinis 於 19-7-2007 05:03 PM 發表

係呀, 令人有上進心, 為左買玩具而食面包慳, 仲瘦左添

sharp idea!!!
我都想減肥好耐.....