Toysdaily 玩具日報

查看: 3794|回復: 15

今個星期我比m記打劫......

今個星期真係好金(仲有d肉痛):cool:但又幾開心:shy:呢d係唔係叫精神分裂呢???:!

先來一隻(風雨中的:shy:)櫻島一號........(我仲未同佢洗面)

再來V3同新2 (V3真係好好玩:shiny:)

整返幾張團體相先!!(我都幾鍾意呢幾張相)

本鄉猛 (好過之前個隻,有進步!!!)

同場仲要加影HT T-800!!!!(我之後既日子真係食風LAW....................:die:)

咁正買窮都抵喇!:^
HAHA~~ 果張V字手勢好跳脫個V3好白痴...成個傻仔咁!!!
好好笑....只係一個唔同既姿勢已經好大既感覺!!! 擺姿勢其實都有一門學問!!!

THZ大大~~~ 好GOOD呀!

回復 #3 玩具烈士-奇雲 的帖子

呢個姿勢我唔係原創呢!!我見賊船整個單V幾正!!咁我就整個雙V LAW!!不過V3咁樣真係幾白痴!!HAHAHAHA
真係呢個月都要食風, 一打開口就有啦~~~:DD
我看標題仲以為大大係講換了老麥d蛋機tim:ice:
大家都係M記:DD

回復 #6 Toro貓 的帖子

老麥冇咁金!!!!!!
又係V V :DD
簡直就係比m記老笠:DD
wah...pretty good bo.....king ah..
v字好攪笑~~~~:DD
v3好正:shiny::shiny:
樓主覺唔覺隻1號高過v3少少??我兩隻放埋一齊,真係1號高過v3
原文章由 Toro貓 於 16-7-2007 01:24 AM 發表
我看標題仲以為大大係講換了老麥d蛋機tim:ice:
大家都係M記:DD

我一睇都以為係老麥......:shy:
要慳d使呀:^