Toysdaily 玩具日報

查看: 6269|回復: 13

PS3 ... 北美 真的 減價 了!!!!!!!!

減左 100 US ... wa ... 如果香港又減就正了 !!! 仲有 ... ps 3 會有 新 80GB 版 ...

http://ps3.ign.com/articles/802/802326p1.html
但只限北美.......而且真係冇乜games想玩,可能08年隻GT5可以幫到佢. ~~~~ :cool:

我仲等緊機戰~~~~:DD
原文章由 黑色三連敗 於 10-7-2007 05:18 PM 發表
但只限北美.......而且真係冇乜games想玩,可能08年隻GT5可以幫到佢. ~~~~ :cool:

我仲等緊機戰~~~~:DD

老實講, 佢之前好多我想玩既 game x360 已經會有 ... 我暫時都係覺得冇必要出手 ... 機戰 ... hmm ...講開 機戰 ... 我最近 d 幾次既 機戰 都未爆 ... 最大問題係 ... 真係要用太多時間玩 la ...

原文章由 Vince 於 10-7-2007 05:50 PM 發表

老實講, 佢之前好多我想玩既 game x360 已經會有 ... 我暫時都係覺得冇必要出手 ... 機戰 ... hmm ...講開 機戰 ... 我最近 d 幾次既 機戰 都未爆 ... 最大問題係 ... 真係要用太多時間玩 la ...

咁又係~~~其實我上次係間鋪玩Blue Dragon個陣都想入X360,不過冇時間玩~~~~:sad:
近來Lost Odyssey放左唔少圖出黎,5人戰隊,好似以前FF,較到更加想入X360~~~

PS3好多廠都唔睇好,網上傳隻"Beautiful塊魂"都唔出PS3版,可能Bandai Namco 見隻高達無雙唔收得~~ 不過香港好多人對Sony有情意結~~~~:DD

機戰一係唔玩~~~一係要爆佢幾次~~~~加油~~~~:)
Thats great!! But already have lu! ~ :)
頭像被屏蔽
買黎做乜
原文章由 gt3ian 於 11-7-2007 03:47 發表
Great, I had promised myself will buy a PS3 when the first price drop!! :)

but u need to wait the HK price reduce?
原文章由 Jimy 於 11-7-2007 06:23 PM 發表

but u need to wait the HK price reduce?

GT3 Bro is in Canada! ~ :!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原文章由 黑武士 於 11-7-2007 11:13 PM 發表

呢個問題....不如去問買玩具既人:DD

買黎玩羅:*:DD

呢次減價對我地無乜用,因為北美既ps3係超貴(好似話全世界最平既ps3係香港)

所以佢只係減到同我地差唔多價錢=.=

香港要減真係可能要再等下....

[ 本文章最後由 wutoms 於 12-7-2007 07:22 PM 編輯 ]
唔知幾時會再減,hehe