Toysdaily 玩具日報

查看: 3173|回復: 11

我的第二隻MG(Strike Rouge)

兩個幾月前 買左第一隻MG Hi-nu...
覺得好好玩...同砌完好滿足...~

之後...最近再買多一隻MG...今次係Strike Rouge...
砌時既感想係...簡單易砌過Hi-nu好多...and...細隻好多...hahaa

以下係少少圖片...
想同大家分享下, thanks :shy:

第一張: 冰清肉潔既時候...

第二張: 魔王出手...攪dirty佢...

第三張: 被攪dirty後

第四及五張: 本身個架太大...所以買個代替品(但原來差唔多大既...)

附加相片

註: 唔排除會向第三隻MG出發...:DD (((由於是岩岩開始玩模型...砌得唔好請見諒 :sad:)))
註: 特別鳴謝seleven大大...如果唔係佢咁好人...我估我會冇心機再玩MG...Thank you :^

[ 本文章最後由 屎屎 於 14-7-2007 10:26 PM 編輯 ]
thx for sharing.... 不過我覺得太dirty了....:(

keep it on!!!
大大用手油 ?
大大用咩方法舊化?
新手就玩舊化 你勇氣好強呀:$:$
雖然 未係好理想
但都恭喜你
加油啦以後:):)
哇, 舊化得好重手

另外唔知係唔係錯覺, o的裝甲邊位好似咁圓碌碌咁o既??
加油~~~~
oh!!!!

暴殄天物
暴殄天物 ?! O...
聽到呢句有點hurt...

舊化...我係亂咁黎...就咁用棉花棒加d黑油 慢慢掃上去ja...
可能係燈光既問題...我覺得唔係好舊化之嘛...haa...

尋晚好夜先影相出post...所以只開了枱燈...
今晚補d相...加番d燈光先....~

d甲邊位圓左? 我冇留意喎...可能係我打磨全隻時...
有意冇意咁...磨到圓左掛...hahaa~~
Thanks for sharing!