Toysdaily 玩具日報

查看: 47406|回復: 132

[分享討論] Disney • PIXAR 非買不可

太靚啦,今次全彩又係抵讚,六款一 Box ,齊 1995-2004 年動畫。

其他相今晚再放。

[ 本文章最後由 上下盤 於 26-6-2007 07:03 PM 編輯 ]
好期待你其他相,   :shiny:   

有幾高度 ? 幾錢一 box ?

上色真係唔錯:$:$
粉絲無走雞了:he:
仲有海底奇兵未砌,都好大隻o架,全套要四字頭。

係囉,幾錢一舊。
MyBlog : http://hk.myblog.yahoo.com/Jeffrey-JeffreyLam
好靚好毒~~
好靚喎:shiny:
12-14cm~

全彩 ?
入喇 ! 連最後儲備都要用來入佢啊 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
原文章由 JarvisCocker 於 26-6-2007 08:47 PM 發表
係囉,幾錢一舊。

約七十
原文章由 上下盤 於 26-6-2007 08:45 PM 發表
仲有海底奇兵未砌,都好大隻o架,全套要四字頭。

四字頭就諗得過,第日去馬.
oh my god, 超高水平盒旦顯示! 好彩留左套 :)
今日都第一時間入左~~~ 見住佢6點度..新鮮出爐!!!!
間間鋪都拆更出黎同討論更呢SET野~~~~  

真係好靚好大隻呀!!!!  每隻有成6吋幾7吋咁高~~~  見實物更加有意欲即係買左佢!!!
以佢既質素~~不出一會後....好大機會會斷貨!!! 因為真係好得~~~~~
好多年都未見過咁靚既盒蛋了!!!!!  低死係佢手上!!!!   

係我覺得近年唔買會後悔既盒蛋~~~  (我喜歡DISNEY角度黎講....HA!)
靚過上一SET好多呀!!! 果時出既JACK同唐老鴨已經不得了!!! 今次上色同選角簡直PREFECT~~

(價錢平既3字貴既4字~~~)

[ 本文章最後由 玩具烈士-奇雲 於 27-6-2007 02:36 AM 編輯 ]
原文章由 玩具烈士-奇雲 於 26-6-2007 10:08 PM 發表
今日都第一時間入左~~~ 見住佢6點度..新鮮出爐!!!!
間間鋪都拆更出黎同討論更呢SET野~~~~

真係好靚好大隻呀!!!! 見實物更加有意欲即係買左佢!!!
不出一會後....好大機會會斷貨!!! 因為真係好得~~~~~
好多年 ...

大大你o係邊度見到的
:shy:
pm 我 ok 嗎 ?

我已經完全中毒了 !!!!!!!!!
真係好靚! 如果冇貨要炒價就放棄