Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Disney • PIXAR 非買不可

原文章由 大次子 於 27-6-2007 12:30 PM 發表
最貴係buzz 同埋怪獸公司......................
其他價錢都未炒起住~~

報下價啦... 散入的話除左以上兩款大概都係貴散抽十來元~ 入得過 !

今天已入手喇~ 公價啦自己搵 !
不過今日已經見到有老闆想破四百...........
:no:
快 d 啊各位大大 !

原文章由 小悟空 於 27-6-2007 02:48 PM 發表
一隻散買成百幾銀, 講真又唔覺真係好靚 ...... 最想要 o既巴斯都比想像中差, 慳翻了 ~~~

哈 ? 咁都叫「唔係好靚」我真係沒話可說
:) :) :)

當時見到實物真的打了個突 ! sooooo huge...

[ 本文章最後由 玩具 於 27-6-2007 06:00 PM 編輯 ]
我今日係葵芳都入了,三到尾入手~超正!!!!
本來剩係諗住入巴斯同胡敵,但加埋都要二佰幾蚊,買一套還實際..

[ 本文章最後由 武田好誠 於 27-6-2007 08:07 PM 編輯 ]
肥趣見到 display 左出黎, 靓到頂唔須, 即刻買左.:Q:loveliness:
原文章由 火味兒 於 27-6-2007 12:21 AM 發表
約2字中入了....
.

3字尾我信,其他.....講笑姐。

你信嗎.... 哈哈 (閃).....

請問"火味兒", 這是甚麼意思?
我只是報道出事實,我的確是以這個價錢購入這商品;而我在此只是想和其他會員分享,有必要胡亂吹虛?
連埋海底奇兵。

:shy:

原文章由 玩具 於 27-6-2007 05:58 PM 發表

哈 ? 咁都叫「唔係好靚」我真 ...

超級同意~~~ 咁都唔算靚?? 大大既要求真係好高!!!!
係我記憶中....盒蛋有佢咁大隻咁detail同上色咁正既印象中得佢~~~~~
仲要係隻隻都中~~~!!!! 果下先勁~~~
原文章由 玩具烈士-奇雲 於 27-6-2007 11:25 PM 發表

超級同意~~~ 咁都唔算靚?? 大大既要求真係好高!!!!
係我記憶中....盒蛋有佢咁大隻咁detail同上色咁正既印象中得佢~~~~~
仲要係隻隻都中~~~!!!! 果下先勁~~~

的確係,比前2 parts 仲正
原文章由 天馬流星拳 於 27-6-2007 08:39 PM 發表
肥趣見到 display 左出黎, 靓到頂唔須, 即刻買左.:Q:loveliness:

How much in 肥趣?:shy:
原文章由 nonsense 於 27-6-2007 11:46 PM 發表

的確係,比前2 parts 仲正

有無大大可以post番前兩part哩睇睇呀:shy::shy:
Ths:^
我今天也買了一盒!只要3佰頭!在沙田買的!聽你們買得比我貴啊:no::no::no:
還有散買除了是怪獸公司及胡狄及巴斯要65!其他只要50
原文章由 池上潦一 於 28-6-2007 12:23 AM 發表
還有散買除了是怪獸公司及胡狄及巴斯要65!其他只要50

請問大大係沙田邊到買架 ?!!! 等我聽日放工即刻去買 ~ :no:
原文章由 godzilla729 於 28-6-2007 12:54 AM 發表

請問大大係沙田邊到買架 ?!!! 等我聽日放工即刻去買 ~ :no:

Me too.:shy:
咁平,應該好快比人掃曬la