Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

好似話9月4,某網店係FB講
有店舖傳出,可能下星期到貨,觀望他/她的消息是否正確
mpp025 發表於 2-9-2023 06:51 PM
有店舖傳出,可能下星期到貨,觀望他/她的消息是否正確

呢隻明明都係佢公司重點出品都無哂消息
我作為消費者都心灰
今次攞埋呢隻就算
佢公司再有超水準出品既...等佢有現貨再講,唔會訂

我重有佢銀河疾及宇宙戰士單呀  發表於 5-9-2023 09:24 PM
明天出貨,收工即刻去攞咗先
官方 preview updated

https://youtu.be/IBDP5XdDUJs?si=qdm8KoT4YxSfCZTi

本來想睇最新的介紹影片,之後望到要成個鐘,都係下次先再睇了

個盒。。。使唔使噤大。。。買係因為想齊,最後成件事係好睇但唔好玩,利申。。訂貴版本
個槌仔套裝真係出貨? 有人收到通知拎貨未?
mankind 發表於 6-9-2023 02:21 AM
個盒。。。使唔使噤大。。。買係因為想齊,最後成件事係好睇但唔好玩,利申。。訂貴版本 ...

好似成隻宇宙飛龍咁大

希望下星期可以收到通知去攞貨
mpp025 發表於 5-9-2023 10:26 PM
本來想睇最新的介紹影片,之後望到要成個鐘,都係下次先再睇了

睇完段片
最失望係竟然要係舊機拆零件裝落新飛機度
賣到呢個價錢仲要咁真心打個突
nok031059 發表於 6-9-2023 11:22 AM
睇完段片
賣到呢個價錢仲要咁真心打個突 ...

唉,心淡

佢最近咪俾人出老翻,記得佢講了句,以後唯有hea做,佢唔係哩真呀
睇完段片覺得誠意滿點。版權有價,設計有價,原創有價。

As a collector, I am fine to wait and happy for having ordered the full deluxe set. It will surely be one of the best displays in my cabinet.
nok031059 發表於 6-9-2023 11:22 AM
睇完段片

係 LIHKG 見到話要係原勇者王拆獅毛過去, 呢樣又真係......................
睇完段片

係有啲失望,俾多個parts都得掛
ringo 發表於 6-9-2023 07:18 AM
個槌仔套裝真係出貨? 有人收到通知拎貨未?

真係出貨,如果有訂,應該好快收到通知攞貨,如果想買現貨,d 2日出街睇睇。。