Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

「銀河旋風」至今都未能出貨,那「宇宙戰士」豈不更遙遙無期........
power50722 發表於 29-12-2022 10:30 AM
「銀河旋風」至今都未能出貨,那「宇宙戰士」豈不更遙遙無期........

之前又話聖誕出,而家影都未見……
展示 updated
都唔出貨,擺幾多展覽都係無用,呢堆展品都見過哂,已無新意
其實佢地有冇諗過咁樣脫期法會流失幾多客?一d原本有興趣既人可能已經將目標放左的其他產品上了。
脫期好多因素,之前Liu拍片時都確定12月出,即係佢對生產完成日程冇問題,但現在delay到4月,我覺得最大機會係日本版權方突然要求,不是廠商自己能控制,這個情況不是第一次發生。
一句講曬,無曬影,靜雞雞又改出貨日期,不過事旦,慣曬。
想請問各位先進,POSE+這家公司的產品的「製造地」昰在哪啊?
fallout8 發表於 10-1-2023 02:20 PM
其實佢地有冇諗過咁樣脫期法會流失幾多客?一d原本有興趣既人可能已經將目標放左的其他產品上了。 ...

如果佢係hea出嘅當然會係咁,但p+有幾隻嘅設計又真係其他廠追唔上,加上唔係故意delay嘅話,都唔會點流失嘅
hinaoi 發表於 13-1-2023 02:26 PM
如果佢係hea出嘅當然會係咁,但p+有幾隻嘅設計又真係其他廠追唔上,加上唔係故意delay嘅話,都唔會點流失 ...

佢唔係故意,係慣性地delay,  好老實,買左3隻pose plus 產品,其中2隻都有問題要補件,唔覺佢地delay同品控有咩關係,總之,delay 係慣性,根本唔會依期出到貨。
收到風 銀河旋風 快將派貨。
Vince 發表於 17-1-2023 12:26 PM

見福X有得賣了!
等到,冇訂要現衝了,希望冇炒
Vince 發表於 17-1-2023 12:26 PM

有片。
https://youtu.be/RLhF8gQj1DQ

馬仔 發表於 17-1-2023 02:23 PM
有片。
https://youtu.be/RLhF8gQj1DQ