Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

超龍神 和 Goldymarg? :67:
ToyKnife 發表於 23-2-2021 05:54 PM
超龍神 和 Goldymarg?

好明顯
:x
POSE+ METAL SERIES 勇者王 GAOGAIGAR

我就唔睇好依隻膠佳架~隻天威3K3,QC問題都做唔好(買咗的人會知道),用咗好工廠都係交唔到功課{:1_224:}
凡高 發表於 3-3-2021 08:48 PM
我就唔睇好依隻膠佳架~隻天威3K3,QC問題都做唔好(買咗的人會知道),用咗好工廠都係交唔到功課 ...

師兄, 唔係好明妳所講既QC問題, 可以講清楚嗎? 及咩好工廠?
我對呢隻天威表示正評,除左鬆緊問題,其他上色,物料,造型完全無問題
根本英俊 發表於 3-3-2021 08:53 PM
師兄, 唔係好明妳所講既QC問題, 可以講清楚嗎? 及咩好工廠?

QC唔好, 既係代工廠唔好
用得好既代工廠就唔會有QC問題啦嘛?
我就唔睇好依隻膠佳架~隻天威3K3,QC問題都做唔好(買咗的人會知道),用咗好工廠都係交唔到功課 ...

I understand your meaning, I need 2 repairing ( joint loosening, obvious deep scratches,  large glue stain) on same date. Luckily the post marketing service is OK but they will only help once , that's the  problem. The joints may loose quickly and nobody can  help you. 3zero and Sentinel will help u for 1y as long as parts  are still there.

唔明劍龍手腳joint唔係全部合金, 好易扭爆
hades9 發表於 4-3-2021 10:33 PM
唔明劍龍手腳joint唔係全部合金, 好易扭爆

may not break but they may become loosen very quickly. Hope that they can improve
只超竜神睇個影就已經覺得好鬼樣衰
genesicgaogaiga 發表於 4-3-2021 11:18 AM
I understand your meaning, I need 2 repairing ( joint loosening, obvious deep scratches,  large gl ...

1)無敵鐵甲人係造得最好~感受到十足誠意。
2)劍龍,我個隻還好,知道其他師兄就無咁好彩。如其他師兄所說,真係有啲唔實淨,我個隻籃色膠面粗糙及其他小問題。外型我都好中意。
(到重點了)
3);阿龍及武器,造工相當HEA.!!!!(龍仔無合金已經唔多講)...面色蒼白,人仔同劍啲接合位合唔埋,電鍍又一逹逹,點換都無用.....這個質量這個價堅呆咗。
4)我都長期支持LU大大,如果無以上問題,有愛的話依盒嘢值得科重水。可惜。
凡高 發表於 5-3-2021 07:47 AM
1)無敵鐵甲人係造得最好~感受到十足誠意。
2)劍龍,我個隻還好,知道其他師兄就無咁好彩。如其他師兄所說 ...

the electroplating standard  is  really not good, even evolution is better than it.
POSE+ Metal 系列 P+05 GoWapper-5 太空小五義 哥頓 boxart updated

ps 發售日由2021年2月 delay 到 4月~5月

隻無敵鐵甲人隻手擘冇跳齒關節,玩咗一段時間就不能彎曲九十度!而且又冇螺絲比我拆開加aa膠!都係隻銀河旋風平靚正!