Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Evolution Toy 太陽之使者 鐵人 28 ("超金屬"致敬版)

Vince 發表於 4-11-2018 10:25 PM
請問用咩 技巧 可以 stable 到 腳 d 甲 唔自動 closed ???
今日 Toysdaily channel 開廠時我地 幾個 主持 ...

Thanks ans skip........................ :(
everfree 發表於 26-10-2018 03:46 AM
師兄們想問下呢隻 值唔值得入手 $3145HKD

Ching,  我個人覺得值, 我都係呢嗰價在 Ami ami 訂的, 不是抄價. 是日本正價再Discount.

今天 剛收到貨. 打開時及安裝後, 十分感動.

如果鍾意 鐵人28, 這件是不可錯過.
Evoluton Toys 今次是第二次成功的玩具; 第一次是機甲創世紀可變的Legioss 藍機, 紅機.

始終每人對每件玩具的價位不同.
唔應該問人是否值, 應問自己是否充裕, 值唔值自己想要的才是.
如言出得罪, 請見諒.
勇士們!重有一次入手機會!

香港受注生產 限定

JPY 41800

5月/2019

WhatsApp Image 2019-01-09 at 3.54.06 PM.jpeg

WhatsApp Image 2019-01-09 at 3.54.07 PM.jpeg

之前香港TOYSOUL中話2019年會出的連CLEAR PARTS版?
如果唔係, 應該就算死士都唔會買住.
redfish 發表於 9-1-2019 04:46 PM
之前香港TOYSOUL中話2019年會出的連CLEAR PARTS版?
如果唔係, 應該就算死士都唔會買住.
...

CLEAR PARTS版 係會少左一樣好重要既野的⋯⋯
說真的,難得有廠商出這款,但這家的產品,買了好幾次,也受傷好幾次,價格也不便宜,心痛是真的;所以不會再入這家的玩具,看看師兄們的分享心得就足夠了!{:1_205:}