Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Evolution Toy 太陽之使者 鐵人 28 ("超金屬"致敬版)

Tetsujin 28-go 值唔值得入手

師兄們想問下呢隻 值唔值得入手 $3145HKD

3145?!買下面嗰隻都唔駛咁貴啦:he:
https://www.facebook.com/ActionT ... ?type=3&theater
邊度駛咁貴呀係咪㗎,唔通炒起左?如果係呢個價絕對唔值得入手
尋日拎$20xx咋喎!
我個人,就覺得不值,咁贵,但內構就好流吓,又不夠detail,另這間生產商信譽認真麻麻:36:
3xxx 我覺得唔值呢個價!:!{:1_376:}
ET 真係咪攪
everfree 發表於 26-10-2018 03:46 AM
師兄們想問下呢隻 值唔值得入手 $3145HKD

post join
呢隻唔係全金屬前面裝甲金屬後面膠 D接合位好流下
這支真的值得買嗎? 我對這家公司的產品不是很有信心;尤其是這支又是高價位的玩具。:44:
追風 發表於 28-10-2018 12:04 AM
這支真的值得買嗎? 我對這家公司的產品不是很有信心;尤其是這支又是高價位的玩具。 ...

睇係靚嘅 , 好有動畫版嘅外表 , 關節冇bandai咁實在 , 但都有"咔咔聲"關節. 主體係膠 , 前面甲大部份係合金 , 手甲好好 , 腳甲玩開蓋要唔自動合番蓋有D技巧.

8and 發表於 4-11-2018 05:11 PM
睇係靚嘅 , 好有動畫版嘅外表 , 關節冇bandai咁實在 , 但都有"咔咔聲"關節. 主體係膠 , 前面甲大部份係合 ...

請問用咩 技巧 可以 stable 到 腳 d 甲 唔自動 closed ???
今日 Toysdaily channel 開廠時我地 幾個 主持 玩左佢成個 鍾 ... 都唔覺得佢可以做到 ...
{:1_222:}

Vince 發表於 4-11-2018 10:25 PM
請問用咩 技巧 可以 stable 到 腳 d 甲 唔自動 closed ???
今日 Toysdaily channel 開廠時我地 幾個 主持 ...

方法係唔好"入坑" , 用上甲頂住下甲.

8and 發表於 4-11-2018 05:11 PM
睇係靚嘅 , 好有動畫版嘅外表 , 關節冇bandai咁實在 , 但都有"咔咔聲"關節. 主體係膠 , 前面甲大部份係合 ...

謝謝解說喔!{:1_208:}
8and 發表於 4-11-2018 10:40 PM
方法係唔好"入坑" , 用上甲頂住下甲.

ic ... 不過 d 個方法有機會 刮爛件 ... 我個人黎講就唔會用 la ...
但都多謝你意見:64: