Toysdaily 玩具日報

查看: 81508|回復: 110

[分享討論] Evolution Toy 太陽之使者 鐵人 28 ("超金屬"致敬版)

DNhNAIfV4AEvhEy.jpg DNhNGPKVwAE2uPh.jpg

スーパーメタル・アクション 太陽の使者 鉄人28号 ノンスケール ダイキャスト&ABS製 塗装済み 完成品フィギュア

71WkOiBAauL._SL1500_.jpg 61oCBSTK0hL._SL1500_.jpg 71IB14H3g-L._SL1500_.jpg

価格:¥ 45,144
発売日:2018-02-28
サイズ:全高約32cm
素材:ダイキャスト、ABS、PVC
全部廠把手上出過的玩具全部重出一次內構版的概念......{:1_376:} (雖然license應該要再攞)

Btw, 今次ET有返D驚喜, 但對此廠仍有保留.....
個頭好似細左小小……

係  發表於 1-11-2017 11:49 PM
:47:又用左2.7張金牛落訂:47::47:
請問有一張圖部份地方油咗紅色代表啲咩?
ET ,永不錄用
太貴,唔係咁值,為懷舊而懷舊,實質又未必真係咁鍾意呢種玩法
如果100%復刻超金屬都話買隻呀
robotkelvin 發表於 1-11-2017 07:22 PM
請問有一張圖部份地方油咗紅色代表啲咩?

红色表示部分采用金属。。。好重手,喜欢重手金属的要注意。

价钱就话明大叔价,小朋友或爷爷奶奶不是ET的目标客户啦。

Thanks!  發表於 2-11-2017 09:58 AM
見到佢咁正, 即比佢引到,已即訂咗lu.
謝謝Vince Ching 報料!
快D 2018年3月就好了!
希望Bandai 出返合金魂就夠
mj23 發表於 1-11-2017 11:50 PM
希望Bandai 出返合金魂就夠

贊成ching的講法,同埋價錢親民d,唔好咁離地
X!又係內構!:angry:
這家的產品什麼時候能讓人覺得值得買呢?:38:
身形靚,夠粗壯,如果QC好,應該會好賣。

近排唔明D玩具廠 一定會頭做細一點,