Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2019年4月 SHF 真骨彫 幪面超人 KIVA 月騎 Kiva Form (官圖P2)

是否今天開賣

無訂街價,7百,8百,聽閒,唔知係咪真
好像已炒到9魚, fb有炒家放15魚
yugi 發表於 25-4-2019 03:38 PM
好像已炒到9魚, fb有炒家放15魚

街鋪九百都比人掃晒了,痴線㗎,中午行過鰂魚涌,見有鋪賣599,去㩒錢返轉頭比人買晒
想八多啲今日啲瘋癲行情~~~{:1_374:}
pein 發表於 25-4-2019 07:31 PM
想八多啲今日啲瘋癲行情~~~

INS接近15魚.....

15魚?有無咁跨張?呢個價夠買一對格比達+布羅利啦!
FB嘅相

1480,最後屈服到1100,不過都應該冇人買  發表於 26-4-2019 09:41 PM
buddylee 發表於 25-4-2019 05:58 PM
街鋪九百都比人掃晒了,痴線㗎,中午行過鰂魚涌,見有鋪賣599,去㩒錢返轉頭比人買晒 ...

鰂魚涌,好耐無去,係d細店?如細店都咁,會唔會太快手{:1_236:}
THOUTHER 發表於 25-4-2019 07:53 PM
15魚?有無咁跨張?呢個價夠買一對格比達+布羅利啦!

依排好多高後追d真骨,隻黑金古迦5百2手都幾條友要,幾個月之前450全新係街店都無人買。,我自已大半年前fb都追左隻500二手終極古迦(個時大半日得我話要),前排見6,7百二手都幾條友話要,唔知咩解究依加平成真骨幾乎咩款都炒得到高{:1_222:}
好驚人喎,炒到咁樣,真的都有人會買嗎?
今年零售批發個遊戲規則唔同左,大家都要捱貴玩具一段時間。

熱門ITEM,唔玩開訂,唔玩囤貨,而真係特登好少貨(始作俑者自己諗)。
加上多左炒家睇中METAL BUILD同真骨彫
供求問題,自然炒到瘋狂。
今日六點幾到旺角毛到見唔到就過千?上嗰隻又喺咁之前又唔見開訂即係S H F真骨可以放棄唔玩喇
bunnyyau 發表於 25-4-2019 10:24 PM
今年零售批發個遊戲規則唔同左,大家都要捱貴玩具一段時間。

熱門ITEM,唔玩開訂,唔玩囤貨,而真係特登好 ...

依師兄高見,即係真兇可能係蒸姑兩大行?總之呢排d玩具舖賺到笑。
今次Kiva炒得重勁過格比達+布羅利組合,恐怕呢種情況變咗常態,咁就乜野都唔使玩!
依家成個環境唔同左喇 以前唔會加到咁盡都係一百幾十  依家因為有一班消費者係高消費都買 依家D價錢係倍數上 如果依家都賣到的話 批價亦都會上升 到時加埋一舊膠幾千都會發生 點解會咁講?因為自已親耳聽到有條路人大叔講 邊道貴姐你買唔起之嘛 有錢就買就得喇 聽到幾無奈 因為係事實