Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] BANDAI HG 1/300「熱血最強 哥修羅」模型

仲爭三角龍先叫大合體。。。{:1_203:}
yms2005 發表於 29-7-2018 04:51 PM
期待大合體樣, 應該唔會差

比較擔心大合體四肢關節不夠力 XD

當年的DX真係一掂就散, 希望模型可以唔散

集集睇這些都好正..{:1_220:}

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
已經冇砌模型N年,但藍光人系列已經好耐冇出過較高質素產品,真係會為呢幾隻去砌返
期待絕對無敵獅人鳳同元氣爆發伏魔金剛
馬仔 發表於 10-5-2018 05:39 PM
我個人想佢出合金魂多D, 模型唔上油始終差D..............

咁合金魂當然係正好多,但價錢都差好多...就好似之前隻勇者王,一隻合金魂嘅價錢應該可以買晒成個系列嘅模型產品(如有)
近年高達都已經少左好多用果舊灰色的軟膠做關節和接合位, 所以如果所有接合位也是就咁硬膠合上應該合一兩次體就會鬆到甩

同埋如果可大合體改色版的黑暗修羅十成十魂限出多次
完全勝利會唔會跟三套之後出,甚至到時有真故事版呢.:36:
不過第一套唔出絕對無敵是否有所暗示呢...{:1_203:}
hompage 發表於 31-7-2018 11:25 PM
完全勝利會唔會跟三套之後出,甚至到時有真故事版呢.
不過第一套唔出絕對無敵是否有所暗示呢...{:1_203: ...

趁住25周年吖嘛   完全勝利嘅機設個人唔多鐘意   唔知會唔會出勇者系列先喺真
又估下這模型要換多少件,應付吾會太多卦。。。
突出的恐龍手恐龍腳 ?
C3AFA TOKYO 展出

本帖子中包含更多資源

x
仲喺上次果件嘢  咪咪摸摸

本帖子中包含更多資源

x
對腳咁粗大 企得一定好穩 good
合體後個頭好似細咗啲, 會唔會有多個合體後嘅頭送