Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] BANDAI HG 1/300「熱血最強 哥修羅」模型

yugi 發表於 10-5-2018 06:32 PM
價錢係DVD價錢, 哥修羅只係計劃開發, 起碼年尾先有模睇下

Ic !thanks for correcting me !我其實都等佢出模型或第三方好耐  希望出埋其餘兩隻玩大合体。之前d style 好似斷咗line  唉
佢出晒我真係會買晒佢
笨大出高達模型都出到悶,換一換口味都係好事。
令我諗起細個買嘅獅人鳯模型:78:
不過係食玩line 定模型line 先。。。
感覺模型好d, 限定就算mg咁都係5魚左右, 但食玩限定就要成千銀
hompage 發表於 11-5-2018 08:59 AM
不過係食玩line 定模型line 先。。。

圖上就有寫BANDAI SPIRITS HOBBY
是BANDAI模型事業部發表的的東西,
跟食玩部一點關係也沒有,
不是食玩部MIC的超級迷你普拉,

是一般MIJ的組裝模型
用料方面不用擔心跟食玩部的一樣差
馬仔 發表於 10-5-2018 05:39 PM
我個人想佢出合金魂多D, 模型唔上油始終差D..............

+1,
期待在合金魂出... 合金成品襟玩,
手感佳, 唔駛花時間塗裝...{:1_234:}
THX FOR SHARE, 好似幾正
熱血最強ゴウザウラー プラモデル商品企画進行中!
http://bandaihobby.hatenablog.co ... 40941548.1522798620

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
仲係呢幅圖就咪鬼UPLOAD
模型企劃熱血進行報告書 (1)

http://bandaihobby.hatenablog.com/entry/2018/07/12/120000

本帖子中包含更多資源

x

bandai spirits Hobby Plastic Model Kit 熱血最強開發中!

Thanks
Stone Cheung

本帖子中包含更多資源

x
睇黎只係就咁人形hg模式, 不過都好, 合體的話一定好易散開
以笨大近年出產品ge策略,好可能打算出模型試下水溫,好賣就合金魂見...