Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年9月 DX超合金 YF-19 Full Set Pack

d彈藥好拿正~~~~~~
alankingking 發表於 26-4-2018 07:52 PM
咁落去巴沙拿版應該有望?

咁就最好!!
精粉,孤仔開訂未呢?
真的睇住A記來出, A記有的佢都有, 再加幾件A記沒有的, 定價仲要平過A記7800日圓.
追加圖片

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

VALKYRIE PROJECT「DX超合金 YF-19 フルセットパック」スペシャルムービー

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SoyRKdTlYSk

http://tamashii.jp/special/macross/yf-19/

竟然仲加左關節..... YF-19 Advance的哭出來
想要的可以馬上去 HLJ 喔! 應該還剩一架可供預定.
已完售了,又係秒殺格

不知道有沒有人發現到, 在原作中 YF19 小腿前方的擾流翼顏色應該是“前紅後黑", 而 VF19Advance 是 "前黑後紅".

而看到放出的官圖多是"前黑後紅". 只有上面解說圖中的才是正確的. 老實說有點擔心
更正:
官網上的圖裡顯示的顏色是正確的. 不曉得上面的圖為何還是"前黑後紅" . 真怪.
快d出多次YF-30, 有模用唔好哂
不死鳥 發表於 28-4-2018 07:31 AM
快d出多次YF-30, 有模用唔好哂

其實我都好鍾意VF-30機型, 但講真yf-30除左Fmode機型好之外, 變身B mode實在太差, 個腰位完全係唔可以卡得實的, 除非佢有改良到好似vf-31咁, 如果唔係真係買唔落手
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
camara 發表於 27-4-2018 12:08 PM
精粉,孤仔開訂未呢?

MACROSS冇行貨應該唔會有舖頭開訂