Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: benbenben4213

[分享討論] Arcadia 米娜 VF-1J PF Ver. 膠影及與 Yamato 版比較 (P.2 新增小視....

多謝文仔幫手{:1_377:}
呂品器 發表於 6-4-2018 07:22 PM
多謝賓賓分享!         

多謝呂兄就真,知您忙緊,但小弟好期待您的菜 POST,因為您當年既POST 影響左我地一班菜友,令我地開開心心咁走入呢個「VF 機地獄」{:1_377:}

多謝影武者兄留言,好耐無係TD見面了
$hiine 發表於 7-4-2018 06:25 PM
買唔到頭兩款... 唔開新 line 啦......

開啦,淨係買紅藍機啦
benbenben4213 發表於 7-4-2018 11:14 PM
師兄請問係邊度買? 或者可以問下店家能否同代理溝通一下,睇睇點解決到

我台灣玩家 已經聯絡購買的店家轉為告之代理商了 等看看會不會處理換貨
Thanks for the report! 並已購入
benbenben4213 發表於 6-4-2018 12:17 AM
後記:
為報答入黎支持既師兄,送多幾張相給大家

左面哩個係原裝Stand !? 有埋槍位!
放B社Macross-F系列 fit唔fit到?

正想搵方法斜放入櫃........3腳stand又卡唔實
哩個cutting真係唔錯!  聽日執D紙皮試下位先

借圖