Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] Arcadia 米娜 VF-1J PF Ver. 膠影及與 Yamato 版比較 (P.2 新增小視....

Wow! 精華呀!
多謝賓賓分享!{:1_211:}         
Y跟A都是同一個老闆,當成再版修改就好啦
謝謝介紹......
買唔到頭兩款... 唔開新 line 啦......:42:
補原番個小視頻俾大家,多謝收看

luciferdark 發表於 6-4-2018 09:21 AM
大佬BEN呢啲高質分享POST, 真係越嚟越少了。

等緊今個月隻SDF1 PF版, 不過感覺會延期。 ...

多謝路兄一直支持啦,無您地班老友留言撐住,個 POST 好快又會淪為「新品介紹」下既犧牲品,好快唔見影 (阿邊個邊個,我講梗您呀:blame:)(VINCE 兄,唔係您吓,您對我地 D 舊人好好架嘞)

SDF 我買左普通版咋,係買番黎時開左盒玩左陣,因無位擺就放番入盒再入櫃了

一直想自已郁手劃線,不過又係懶,就咁放係度
takeshi 發表於 6-4-2018 09:34 AM
Thanks report~~!!已入手,變黃呢下真係令人心碎,希望新版D白會耐用啲~~~~

依架驚緊....吾知A記會吾會逐 ...

takeshi 兄,多謝您支持,亦一路有留意您的 post 及留言,知道您都係macross 狂熱 fans,小弟自愧不如{:1_377:}

對我黎講,PF 版就算再重出一次都唔會全部再買了,雖然大愛,但畢竟可儲存的地方有限,無謂惹家人反感啦,到時想玩都未得玩

純白騎士姬Saber 發表於 6-4-2018 09:52 AM
thx樓主做比較

我無Y記果隻

不用謝啦,等大家心裡有個數,睇下邊隻啱心水 D
nela 發表於 6-4-2018 09:59 AM
P版有上埋黑線會仲精彩, 可惜要自己搞

透明罩有 Coating 靚D (好彩屋企2只A記無裂到

多謝 nela 兄留言,又一個老友記

果架好似黎緊有得單買,留意下菜檔有無得番吖
wwwkcc 發表於 6-4-2018 10:04 AM
感覺隻紅如用返Y記咁鮮會搶眼好多,P版唔駛貼嘢的確方便,啲Marking亦唔馬虎(唔知佢錶板有冇印埋?),如再滲埋 ...

多謝師兄留言支持

傳聞隻合金魂版 1J 完全無哂聲氣,希望今年內會有好消息啦
ccyaxyz 發表於 6-4-2018 10:49 AM
今天把米娜開箱 很明顯有瑕疵 自認倒楣 希望小弟的只是個案

師兄請問係邊度買? 或者可以問下店家能否同代理溝通一下,睇睇點解決到

多謝魚魚,幸得有您地呢D 前輩早年在開荒,才會有我這種不材既後輩追逐您地既腳步
Soul 發表於 6-4-2018 12:41 PM
VF-0 series~~~~~~~~~~~~~

多謝師兄代為解答