Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ActionToys Mini Deformed: 超力電磁俠、V型電磁俠、大武士

剛取了超力,不錯,除股關節有點鬆外,其餘都可以接受。的的骰骰幾得意{:1_208:}
garykuga 發表於 28-6-2019 08:49 PM
剛取了超力,不錯,除股關節有點鬆外,其餘都可以接受。的的骰骰幾得意 ...

師兄有沒有相睇吓
cmsjkung 發表於 28-6-2019 09:14 PM
師兄有沒有相睇吓

唔識放相:64:
garykuga 發表於 10-2-2019 11:37 PM
Q版同正常比例版本都好吸引吓, 正常版價錢應該都唔會貴得去邊, 好有競爭力 ...

3500円:36:                                
上色靚,膠質非扭蛋膠,市面開始缺貨,現時點剩少量,價錢略升
一係成個旺角影都無,一係由208加到249.甚至260...{:1_207:}{:1_207:}{:1_207:}
Mini deformed 金毛獅王(獅王機械人) 發布
唔好俾佢停啊,呢條 line ..... :p
Q1_4.jpg Q1_3.jpg Q1_2.jpg Q1_1.jpg

展會限定
Mini Deformed
太空保衛團 金毛獅王

定價:HK$208
接受訂購日期:2019年7月26號至30號
接受訂購地點:ACGHK2019香港動漫電玩節D-31 ACTION TOYS攤位
推出日期:2019年9月

本產品訂購流程:
1.請於「ACGHK2019香港動漫電玩節」舉辦期間前往D-31 ACTION TOYS攤位索取訂購表格。
2.請於表格內填寫個人資料交回攤位,並支付產品款項。
3.請保留訂購表格存根,於指定期間前往下列店舖取貨。

ACTION TOYS 香港九龍旺角彌敦道582-592號信和中心十樓1006室(電話:2390 9843)
ACTION TOYS特賣場 香港九龍牛頭角大業街23號長慶工業大廈五樓 (電話:2320 8669)
取貨日期:2019年9月10日~10月10日

本產品是以「展會限定訂購」形式之產品,將不會於各大店舖公開發售。
每人限購同一產品兩盒,需以姓名及電話登記,如發現重覆訂購,訂單將被作廢。
本產品並非數量限定及先到先得,於展會訂購之客戶將獲全數派貨。有意購入之人仕毋須提前到攤位輪候。
本產品並非「ACGHK2019香港動漫電玩節」限定,日後有可能於其他展覽會上發售或接受訂購。
本產品有可能於香港以外之地區發售。
如有任何爭議,本公司保留一切最終決定權。
Mini Deformed V型電磁俠及超力電磁俠 係 8月14日(星期三) 會再返貨 !!
未買又想買既 c兄,留意 la。
Vince 發表於 12-8-2019 06:50 PM
Mini Deformed V型電磁俠及超力電磁俠 係 8月14日(星期三) 會再返貨 !!
未買又想買既 c兄,留意 la。 ...

金毛唔急買,以有合金魂,遲下街應有大貨, 好似V型, 超力一樣
cmsjkung 發表於 12-8-2019 08:02 PM
金毛唔急買,以有合金魂,遲下街應有大貨, 好似V型, 超力一樣

Action toys已講金毛只有期間限定預訂,到時街舖不會有得買,除非將來外地水貨回流,但一定不會$208正價
bigbigfriend 發表於 12-8-2019 08:51 PM
Action toys已講金毛只有期間限定預訂,到時街舖不會有得買,除非將來外地水貨回流,但一定不會$208正價 ...

今只可意玩少隻算了
不過有市場,沒理由唔再出, 真係有錢唔賺
佢講明唔想見到有炒價, 可能只是生產商生產需時, 未配合到, 有錢都唔賺玩限量咩? 越賣得多咪越賺得多, 玩限量都唔係標呢個價啦, 除咗金毛, 佢哋都話其餘幾隻絕對唔係買完, 只是未返到貨

至於金毛, 佢哋有解釋過, 因為生產部件好多, 可能賺得極微, 但佢哋又唔想反口加價, 所以先會收到幾多訂就落幾多單, 但佢都畀足夠時間買家訂啦, 所以如果想買金毛真係要訂, 唔好望佢會有現貨

因為呢個真係抵玩價, 就算我有合金魂都想儲整個系列, 細細隻合體又簡單, 當佢上色完美的扭蛋咁玩, 絕對物有所值
cmsjkung 發表於 12-8-2019 09:36 PM
今只可意玩少隻算了
不過有市場,沒理由唔再出, 真係有錢唔賺

另外,佢地話版權上日本有限制生產數量的,不是好賣就想生産多少就多少。