Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ActionToys Mini Deformed: 超力電磁俠、V型電磁俠、大武士

我想等佢出正常比例的合金
Q版和正常比例版都會推出? 太好了
tonyakc 發表於 16-8-2018 03:40 PM
上次百變雄師極失望,都唔敢亂訂Action Toy啲新line了,等其他師兄出報告後再考慮 ...

俾你講一講先記得返, 真係唔好衝, 百變偷膠, 變形都好唔掂.
大鐵人係好好, 但3500yen呢個價, 唔講大細, 用咩料, 似係百變既質素機會大啲
mj23 發表於 14-2-2019 02:57 AM
俾你講一講先記得返, 真係唔好衝, 百變偷膠, 變形都好唔掂.
大鐵人係好好, 但3500yen呢個價, 唔講大細,  ...

使乜擔心咁多,3500yen,豪俾佢啦,買盒大小小MG都唔得呀
bigbigfriend 發表於 14-2-2019 09:06 AM
使乜擔心咁多,3500yen,豪俾佢啦,買盒大小小MG都唔得呀

同意. 呢個價絕對抵玩.
mj23 發表於 14-2-2019 02:57 AM
大鐵人係好好, 但3500yen呢個價, 唔講大細,  ...

我又覺得唔可以咁講, 百變個時未出睇佢圖已經知道待別係d手腳位都好似而家d宅變咁, 係有偷膠位, 接受到先會入, 所以我都淨係入左03隻飛機, 但個變型我又覺得ok...

今次呢幾隻大的未有官圖唔講住, 但Q版的有官圖, 手腳都唔覺有大範圍偷膠位, 又可分體, 我覺得呢個頜係絕對可以接受
DzV7OC4VAAINdRm.jpg DzXAN0bUwAAezvX.jpg
bigbigfriend 發表於 14-2-2019 09:06 AM

咁又唔係擔心, 只係唔會訂
百變都係咁上下價  , 唔鐘意一舊水都嫌多, 玩又唔係掉又唔係.
53585096_2981990615174663_727730084584095744_n.jpg 54199209_2981990588507999_8028030218302128128_n.jpg 53766637_2981990645174660_3948676126011817984_n.jpg 54267949_2981990475174677_988024700657467392_n.jpg 53453785_2981990465174678_3007474802333057024_n.jpg 54524631_2981990461841345_1775402857256714240_n.jpg

MINI DEFORMED 鬪將大武士

․內容 : 大武士及配件
․材料 : ABS, PVC
․產品尺寸: 全高約13cm
․可變形及多關節可動
․對象年齡: 15歲或以上
․預定發售日期:2019年 Q3
․生產商: Action Toys
․建議零售價: HK$208
․© TOEI
208真係偷膠都仍比食玩抵啦!
雖然真係好平, 造型都幾好, 但如果用依種膠的話, 睇落都幾Cheap, 依種膠似乎仲有D透光...
大武士大愛,最少入兩隻~~~
Mini Deformed 超力電磁俠 發貨 la ~~
64413386_3233292820044440_2817656442058702848_o.jpg 65731647_3233292813377774_7402536268216664064_o.jpg
話時話 ... 其實呢 ... 超力電磁俠 合體 係唔會 排 個 V 字既 ... :67:
https://youtu.be/7paBPNKElBU

第一組圖嘛嘛,第二組ok