Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ActionToys Mini Deformed: 超力電磁俠、V型電磁俠、大武士

便便地 OK wo.........唔好玩時甩皮甩骨就得
3500yen 咁正?咁一定入隻玩下
其實點解唔入ES條line?
Vince 發表於 15-8-2018 12:45 PM
updated

3500円整set?係就正囉!
kuugakuuga 發表於 15-8-2018 03:59 PM
其實點解唔入ES條line?

可能因為冇 合金,同埋 Q版 合金版 kidlogic 出左,可能唔想 撞。

以上只係 小弟 段估/吹水 ... 實情係點,只有 廠方 先知呢。{:1_212:}
icyhugs 發表於 15-8-2018 05:35 PM
3500円整set?係就正囉!

暫時黎講,公布既 資料 都係 3500yen 一set。
比例上唔太似Q版, 比較似縮細版
上次百變雄師極失望,都唔敢亂訂Action Toy啲新line了,等其他師兄出報告後再考慮
元氣張圖靚好多又多活動位..
雖然是Q版,不過關節已經好過當年扭蛋..而且現在要買番套扭蛋,起馬4至500吧..
3500如果是一套的話只是200多元..

如果真係呢個興質素,我買兩套
如果真係3500円一套, 即係250左右一套, 真係唔好EXPECT太多
一定係食玩LEVEL甚至更低

2XX~3XX嘅食玩我買過一次咁大把, 隻野3日後掉左落去垃圾桶
very beautiful excellent {:3_144:}
V型 updated
12549BBA-85F8-4CFE-8C42-4F2138D5B7E4.jpeg 781DB27F-C51A-463C-A78A-50AD6F94A949.jpeg 165E6AE7-ECC8-4700-8076-D853739D64AE.jpeg
比依間廠拎到正常比例版權就不得了,可能五百樓下有得玩合體。冇合金都低。不過賣咁平肯定唔會批比佢。
佢出嘅大鐵人17同光速電神都好高質素,新出嘅太保郎都唔錯。呢隻相信都唔會差得去邊啩,同埋佢嘅定價真心覺得唔貴,收你個價錢都叫比返應有嘅份量。唔似啲廠初初出價錢都算合理,多人認識後出嘅產品開價進取,唔擾人買咁。